Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

ΠΙΕΡΙΑ-Εγκληματική η έλλειψη αντιοφικού ορού στα νοσοκομεία και ειδικά εδώ με πλήθος αγροτικών επαγγελμάτων & 2 μεγάλες οροσειρές!

Για εγκληματική έλλειψη αντιοφικού ορού κάνει λόγο εκπαιδευμένος συμπολίτης μας που υπηρετεί στην Πιερία, έχει λάβει μέρος σε δεκάδες διασώσεις στα βουνά και τις πεδινές περιοχές του νομού μας και σίγουρα είναι απο αυτούς που έχουν άποψη και μπορούν να την καταθέσουν αφού διαθέτουν και εμπειρία και γνώση.

Το περιστατικό του 22χρονου αγρότη που τσιμπήθηκε απο οχιά στην Κονταριώτισσα και όλη αυτή η ταλαιπωρία την οποία υπέστη στην συνέχεια τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένεια του, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων απο αγανακτισμένους ανθρώπους, πολίτες τόσο της Κατερίνης αλλά και των γύρω περιοχών, με αποτέλεσμα να πάρουν φωτιά οι σελίδες κοινωνικής δικτύωσης απο μηνύματα το διαδίκτυο.
Εκεί έκανε την τοποθέτηση του και ο έμπειρος, εκπαιδευμένος αλλά και ενημερωμένος συμπολίτης μας, ο οποίος αφού ανέφερε πως θα πρέπει να είμαστε προσεχτικοί σε αυτά που γράφουμε και ότι σε καμία περίπτωση δεν έχουν ευθύνη γιατροί και προσωπικό, αποτελεί εγκληματική παράλειψη η απουσία και έλλειψη του αντιοφικού ορού απο το νοσοκομείο Κατερίνης.

Διαβάστε την τοποθέτηση του: 

"Δεν κάνει κανένας συμβόλαιο με τον Θεό ότι αν το δήγμα που δεχθεί ο άνθρωπος από την οχιά δεν είναι "στεγνό" η "κουφό" ή αν ο άνθρωπος που θα το δεχτεί δεν είναι αλλεργικός.
Εγκληματική η έλλειψη αντιοφικού ορού στα νοσοκομεία και ειδικά εδώ με πλήθος αγροτικών επαγγελμάτων & 2 μεγάλες οροσειρές."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου