Κυριακή 15 Ιουλίου 2018

ΠΙΕΡΙΚΟΣ-Ενισχύουν οι επιχειρηματίες. Στις 23/7 η "πρώτη". Φιλικό με ΠΑΟΚ και Ερυθρό Αστέρα!

Τη φετινή μεγάλη ευκαιρία να ξαναγίνει ο Πιερικός πρωταγωνιστής έχουν αντιληφθεί και βλέπουν με καλό μάτι οι επιχειρηματίες στην Πιερία, γι αυτό και στέκουν στο πλευρό της διοίκησης του ιστορικού συλλόγου της περιοχής τους.
Οι άνθρωποι του σχήματος που διοικεί ο Παναγιώτης Διακουμάκος και κρατάει τις τύχες του συλλόγου στα χέρια του, έρχονται καθημερινά σε επαφή με επώνυμους φίλους της ομάδας που έχουν οικονομικά τη δύναμη να στηρίξουν την φετινή προσπάθεια και αναφέρουν τον στόχο της επιστροφής του Πιερικού στις επαγγελματικές κατηγορίες, αναλύοντας και τον τρόπο με τον οποίο θα καταφέρουν να πετύχουν. Ένας στόχος που για να επιτευχθεί, χρειάζεται και οικονομικά την ενίσχυση τους.

Η προετοιμασία θα ξεκινήσει την άλλη Δευτέρα 23 Ιουλίου, με τον Λεωνίδα Μπίλη να κλείνει τα πρώτα φιλικά για την ομάδα του βάση τους προγράμματος που θα ακολουθηθεί. Ανάμεσα στις ομάδες που θα τεθούν αντίπαλοι του Πιερικού στα φιλικά αυτά, θα είναι η Κ20 του ΠΑΟΚ στα μέσα του Αυγούστου (12 ή 13/7) στην Κατερίνη και η Κ20 του Ερυθρού Αστέρα Βελιγραδίου, που θα πραγματοποιήσει την προετοιμασία της στο Ελατοχώρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου