Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

Έναρξη για το αγωνιστικό πρόγραμμα της Παγκόσμιας Αθλητικής Συνάντησης Νέων στο Klagenfurt της Αυστρίας

Θετική παρουσία για τους αθλητές του Δήμου Κατερίνης
Να εκπροσωπήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα ελληνικά χρώματα και τον Δήμο Κατερίνης, στη γεμάτη ατζέντα του αθλητικού - αγωνιστικού προγράμματος, έχουν ως στόχο οι 175  αθλητές – αθλήτριες του Δήμου Κατερίνης, που εκπροσωπούν τη χώρα μας, στη μεγάλη αθλητική γιορτή της Παγκόσμιας Αθλητικής Συνάντησης Νέων (Μαθητιάδα), στο Klagenfurt της Αυστρίας.

Ήδη τα πρώτα δείγματα τόσο στα ομαδικά, όσο και στα ατομικά αθλήματα είναι κάτι περισσότερο από ενθαρρυντικά και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, η πολυμελής αποστολή αναμένεται να επιστρέψει στην Κατερίνη με πολλές διακρίσεις στο ενεργητικό της.


Ειδικότερα, με άνετη επικράτηση ξεκίνησαν οι ομάδες μας στο ποδόσφαιρο (κατηγορία Κ15) και στο χάντμπωλ αγοριών, ενώ θετική ήταν και η εμφάνιση της ομάδας  volley κοριτσιών. Αξίζει να σημειωθεί, ότι, σήμερα το απόγευμα είναι προγραμματισμένη και η τελετή έναρξης των αγώνων στο χωρητικότητας 35.000 θέσεων στάδιο  του Klagenfurt.


Η Παγκόσμια Μαθητιάδα, η οποία ολοκληρώνεται την Κυριακή τελεί υπό την αιγίδα της UNESCO και της Αυστριακής κυβέρνησης. Συνολικά στους αγώνες λαμβάνουν μέρος 10.000 αθλητές – αθλήτριες από 40 χώρες και ειδικότερα από τις Ηπείρους: Ευρώπη, Αμερική, Ασία, Αφρική σε 12 διαφορετικά αθλήματα (ποδόσφαιρο, τένις, στίβος, μπάσκετ, χάντμπωλ, βόλεϊ κ.α).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου