Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

Άρωμα... Bollywood στα γραφεία του Φεστιβάλ Ολύμπου

Τον φημισμένο Ινδό παραγωγό κινηματογραφικών ταινιών Ραβίντερ Ντάρια υποδέχθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής 15 Ιουνίου στα γραφεία του Φεστιβάλ Ολύμπου, ο πρόεδρος και μέλη του Δ.Σ του ΟΡ.ΦΕ.Ο.  Ο Ραβίντερ Ντάρια, ο οποίος βρίσκεται αυτό το διάστημα στην Ελλάδα πραγματοποιώντας γυρίσματα για την τελευταία του ταινία, επισκέφθηκε τα γραφεία του Φεστιβάλ μαζί με τους συνεργάτες του, συνοδευόμενος από το βουλευτή Πιερίας Κώστα Κουκοδήμο που υπήρξε ο συνδετικός κρίκος για την επαφή των Ινδών με τον ΟΡ.ΦΕ.Ο. 

Με αφορμή την έναρξη γυρισμάτων στον Όλυμπο και την ευρύτερη περιοχή, ο κ. Ντάρια ζήτησε την υποστήριξη και τη συνεργασία του ΟΡ.ΦΕ.Ο δηλώνοντας λάτρης της Ελλάδας και της ιστορίας της. Δεν υπήρξε άλλωστε τυχαία η επιλογή του να αξιοποιήσει ελληνικές, γραφικές τοποθεσίες για τη νέα του ταινία (Πάπιγκο, Αθήνα, Κρήτη, Όλυμπος). 


Εξάλλου συζητήθηκε η δυνατότητα ουσιαστικότερης συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές, όπως  η προοπτική να είναι η Ινδία τιμώμενη χώρα σε κάποιο από τα επόμενα Φεστιβάλ Ολύμπου. Μάλιστα ο Ραβίντερ Ντάρια μετέφερε στον πρόεδρο του ΟΡ.ΦΕ.Ο την επιθυμία της πρέσβειρας της Ινδίας να επισκεφθεί το Φεστιβάλ.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης o Γενικός Γραμματέας του ΟΡ.ΦΕ.Ο Οδυσσέας Μανωλόπουλος, το μέλος του ΟΡ.ΦΕ.Ο Νίκος Λακασάς και ο καλλιτεχνικός σύμβουλος Γιώργος Χανδόλιας.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, ο κ. Παπαχρήστος δώρισε στον κ. Ντάρια το βιβλίο του Ολύμπου με φωτογραφίες του ελβετού φωτογράφου F. Boissonnas από την “επίσημη πρώτη” κατάκτηση της κορυφής του μυθικού βουνού καθώς και το λεύκωμα για τα 40 χρόνια του Φεστιβάλ Ολύμπου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου