Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

Η Ακαδημία του ΠΙΕΡΙΚΟΥ στην Φαλάνη της Λάρισας! (φωτο-βίντεο)

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ. Στην φιλόξενη Φαλάνη της Λάρισας βρέθηκε και αγωνίστηκε το διήμερο 9 και 10 Ιουνίου 2018 για το 4ο Πανελλήνιο Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου η Ακαδημία μας. Η Ακαδημία του ΠΙΕΡΙΚΟΥ αγωνίστηκε με ομάδες που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία όπως η ΑΕΛ Λάρισα, ο Ολυμπιακός Βόλου, ο Α.Ο. Τρικάλων, ο Απόλλων Λάρισας, η Φ.Σ. Κοζάνης, κ.ά.
Οι νεαροί αυριανοί ποδοσφαιριστές του ΠΙΕΡΙΚΟΥ υπό τις οδηγίες και την καθοδήγηση του εξαίρετου προπονητή τους Νίκου Τσαγκαλίδη, ο οποίος έχει αναλάβει τα ηνία της οργάνωσης από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου των τμημάτων Τζούνιορ, Προτζούνιορ, Μπαμπίνι, πραγματοποίησαν το μέγιστο δυνατό και χάρισαν ωραίο και πλούσιο θέαμα στους παρευρισκόμενους φιλάθλους, γονείς και προπονητές  με γνώμονα το πάθος τους αλλά και το «ευ αγωνίζεσθαι», δείχνοντας το απαιτούμενο ύφος συνοδευόμενο από το αντίστοιχο ποδοσφαιρικό κι αθλητικό χαρακτήρα.

 Συνολικά οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές του ΠΙΕΡΙΚΟΥ αγωνίστηκαν συνολικά σε 14 αγώνες κέρδισαν τις εντυπώσεις και άφησαν υποσχέσεις για το μέλλον. Σ΄ αυτό το διήμερο ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ αγκαλιάστηκε από τους διοργανωτές και εισέπραξε δεσμούς φιλίας και σεβασμού με τις ιστορικές ομάδες της Θεσσαλίας, αφού χρόνια είχε να αγωνιστεί σε μεγάλη διοργάνωση στην γειτονική Θεσσαλία. Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ άφησε άριστες εντυπώσεις για την οργάνωση και τη λειτουργία του.


Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ευχαριστεί τον οικοδεσπότη ΦΑΛΑΝΙΑΚΟ όλους τους συλλόγους που συμμετείχαν καθώς και τους γονείς των μικρών ποδοσφαιριστών που πάντα είναι αρωγοί και συμπαραστάτες στην πραγματοποίηση των εκδηλώσεων της ομάδας και στην πραγματοποίηση αυτής της όμορφης οργανωμένης εκδρομής. Κατά την απονομή κυπέλλων ακούστηκε ο ύμνος του ΠΙΕΡΙΚΟΥ και όλοι χειροκρότησαν στο άκουσμά του απόδειξη του σεβασμού προς τον σύλλογό μας και τους ευχαριστούμε θερμά για την αναγνώριση αυτή. 


Η πολυπληθής αποστολή του ΠΙΕΡΙΚΟΥ επέστρεψε στην Κατερίνη με πλούσιες εμπειρίες στις βαλίτσες τους για όλα τα τμήματα.
 Τέτοιου είδους διοργανώσεις και εκδηλώσεις προάγουν το αθλητικό πνεύμα και το «ευ αγωνίζεσθαι». Σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε ένα καλό καλοκαίρι.
                                                                        Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου