Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

Έντονα καιρικά φαινόμενα με βροχές και καταιγίδες στην Μακεδονία!

Στην Μακεδονία αναμένονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα κατά διαστήματα θα είναι έντονα
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που πιθανόν να συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις και ενισχυμένους ανέμους κατά διαστήματα στα ανατολικά ηπειρωτικά, την Εύβοια, τις Σποράδες και πιθανόν στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και το μεσημέρι-απόγευμα στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και πιθανόν και στα νησιά του Ιονίου και την Κρήτη.

Στην Μακεδονία αναμένονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα κατά διαστήματα στην κεντρική Μακεδονία και τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες στις υπόλοιπες περιοχές θα είναι κατά τόπους έντονα. Πρόσκαιρη εξασθένηση τη νύχτα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, εντάσεως 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 ως 27 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην δυτική Μακεδονία η θερμοκρασία θα είναι 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη).

Στην Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικούς όμβρους και καταιγίδες. Τα φαινόμενα, τα οποία πιθανόν να είναι κατά τόπους έντονα, τη νύχτα πρόσκαιρα θα εξασθενήσουν. Θα πνέουν άνεμοι μεταβλητοί, εντάσεως 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 ως 23 βαθμούς Κελσίου.

Για την Αττική προβλέπονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα τα οποία τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες πιθανόν να είναι κατά τόπους έντονα το βράδυ θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, με ένταση 3 με 4 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 18 ως 28 βαθμούς Κελσίου.
Πηγή: voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου