Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

ΣΗΚΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ! Τεράστιες επιτυχίες των αθλητών μας σε Πανελλήνιους και Βαλκανικούς αγώνες!

Ταλέντο και Πιερία συνυπάρχουν εδώ και πολλά χρόνια σε μια αμφίδρομη διαδρομή και σχέση στον αθλητισμό της περιοχής μας. Η όμορφη Πιερία μπορεί και πρέπει να νιώθει υπερήφανη για τα ταλαντούχα παιδιά της, που συνεχίζουν με τον καλύτερο τρόπο να επιβεβαιώνουν την ιστορία που θέλει τους νεαρούς αθλητές μας στον εντυπωσιακό χώρο του στίβου, να προσθέτουν σημαντικότατες επιτυχίες στο βιβλίο των μεγάλων επιδόσεων του Πιερικού Αθλητισμού!

Πανελλήνιο Π.Κ. (Κ18) στην Κατερίνη, Ε.Ν. (Κ20) στα Τρίκαλα και Βαλκανικό στην Κωνσταντινούπολη, πρόσθεσαν νέες πρωτιές, μετάλλια και συγκινήσεις, σκορπίζοντας ικανοποίηση σε αθλητές και προπονητές που με βάση το νεαρό της ηλικίας τους, βάσιμα ελπίζουν ότι τα καλύτερα έρχονται στο μέλλον!

Η Πιερία στα ύψη λοιπόν, στον ουρανό των αθλητικών γεγονότων, στις κορυφές του Ολύμπου, με τους νεαρούς αθλητές μας να κάνουν για μια φορά ακόμη υπερήφανη την περιοχή μας και τους ανθρώπους της!

Κατερίνη-Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18 (Παίδων-Κορασίδων)

1η Χατζηπουργάνη Άννα - 400 εμπόδια (πρόκριση στην Εθνική Ομάδα)

2ος Βροντινός Θεόδωρος - 100μ (πρόκριση στην Εθνική Ομάδα)

3η Κωνσταντινίδου Στυλιανή - 200μ

6οι 4 Χ 100μ Παίδων (Χασιώτης Μάριος-Βροντινός Θεόδωρος-Ράπτης Κων/νος-Ταουσιάνης Γεώργιος)

 12ες 4 Χ 100μ Κορασίδων (Δουρμούση Μαρία-Στύλου Νεφέλη-Τζιάμα Μαρία-Χατζηπουργάνη Άννα).

Νωρίτερα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 (Εφήβων-Νεανίδων) στα Τρίκαλα η Δάμπλια Βάγια ήταν 2η στα 100μ & 3η στα 200μ και στους Βαλκανικούς στην Κωνσταντινούπολη ήταν 3η στα 100μ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου