Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

ΑΕ ΚΑΡΙΤΣΑΣ- ΜΠΑΜ με Δημήτρη Παπατολίκα!

Η Α.Ε. Καρίτσας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του έμπειρου τερματοφύλακα Δημήτρη Παπατολίκα. Η απόκτηση του 30χρονου πορτιέρο ήταν ένας από τους βασικούς στόχους της ομάδας.  Δε χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για το ήθος και την αγωνιστική αξία του έμπειρου τερματοφύλακα.
Ο Δημήτρης Παπατολίκας  έχει παραστάσεις και εμπειρίες σε πολλές ομάδες και σε επαγγελματικές κατηγορίες.  Ξεκίνησε την καριέρα του από το ΓΑΣ Σβορώνου, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμη στον Πανθρακικό, στο Μ. Αλέξανδρο Ηράκλειας, στην Ελπίδα Σαππών, στην Α.Ε. Ποντίων Κατερίνης, στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, στην Πύδνα Κίτρους και στο Πιερικό. Την περσινή χρονιά ήταν ο βασικός τερματοφύλακας και ένας  εκ των βασικών συντελεστών της πορείας του Πιερικού.

Ο Δημήτρης μαζί με τον Αλέξανδρο Γκεβρέκη αποτελούν αδιαμφισβήτητα το κορυφαίο δίδυμο τερματοφυλάκων στο νομό μας και υπό την καθοδήγηση του προπονητή Συμεωνίδη Γιάννη, θα συμβάλλουν τα μέγιστα στην επίτευξη των φιλόδοξων στόχων της φετινής αγωνιστικής περιόδου, ήτοι την κατάκτηση του κυπέλλου και την άνοδο στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία.

Η Διοίκηση της Α.Ε Καρίτσας καλωσορίζει το Δημήτρη στη μεγάλη ποδοσφαιρική της οικογένειά και τον ευχαριστεί για την εμπιστοσύνη και την προτίμησή του στην ομάδα μας. Του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται η ανακοίνωση τριών τουλάχιστον ακόμη έμπειρων ποδοσφαιριστών για να ολοκληρωθεί σιγά σιγά το ρόστερ της νέας ποδοσφαιρικής  χρονιάς.
                               
                                                                           Με εκτίμηση,
                                               Το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας της Α.Ε. Καρίτσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου