Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Δημαλής και Καρατάσιου στην Τελική Φάση των Πανελλήνιων Αγώνων Ενώσεων!

Ακόμα μία κλίση σε μεγάλη εγχώρια διοργάνωση είχε ο νεαρός αθλητής μας Νίκος Δημαλής. Ο Νίκος γεννημένος το 2004 και ύψος 1,98 επιλέχθηκε να συμμετάσχει στην Τελική Φάση των Πανελλήνιων αγώνων Ενώσεων και Τοπικών Ενώσεων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, που θα διεξαχθεί στους Μολάους Αρκαδίας, από 26 έως 30 Ιουνίου 2018. Η Τελική Φάση διοργανώνεται από την ΕΟΚ, την Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κεντρικής και Νότιας Πελοποννήσου και τον Δήμο Μονεμβασιάς.

Επίσης η  Καρατάσιου Ξανθίππη που δόθηκε πέρυσι από τον Βαφύρα μας με μεταγραφή στο Πιερικό Αρχέλαο και φυσικά την θεωρούμε και δικό μας παιδί, γεννημένη το έτος 2003 με ύψος 1,73 επιλέχθηκε να συμμετάσχει στην Τελική Φάση των πανελληνίων Αγώνων Κορασίδων Ενώσεων και Τοπικών Ενώσεων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης που  διεξάγεται στην Ερμιόνη Αργολίδας, από 20 έως και 24 Ιουνίου 2018 και διοργανώνεται από την Ελληνική Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, την Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αργολίδας – Κορινθίας και τον Δήμο Ερμιονίδας.

Με μεγάλη ευχαρίστηση, ικανοποίηση και συγκίνηση παρακολουθούμε τα παιδιά μας να εξελίσσονται, και να παίρνουν πανελλήνιες προς το παρών διακρίσεις. Αυτό εκτός από χαρά μας γεμίζει με όρεξη, διάθεση και κουράγιο να συνεχίσουμε την δουλειά μας στα τμήματα υποδομής του συλλόγου μας. Αυτή τη δουλειά που φέρνει τέτοιου είδους αποτελέσματα. Συγχαρητήρια παιδιά, καμαρώνουμε για εσάς!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου