Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

Νίκος Τζήμας-Ίσως αν το επίθετο μου ήταν διαφορετικό, πολλά απ’ αυτά δε θα τα άκουγα. Τα έχει αυτά το ποδόσφαιρο!

Ο Νίκος Τζήμας ήταν ο ενδέκατος κατά σειρά ποδοσφαιριστής της Νίκης από το περσινό ρόστερ, που ανακοινώθηκε ότι ανανέωσε τη συνεργασία τους με την ομάδα. Ο Κατερινιώτης τερματοφύλακας, που κλείνει στις 19 Δεκεμβρίου τα 23 του, μίλησε στο Magnesiasports για την παραμονή του για τρίτη χρονιά στους κυανόλευκους, τονίζοντας ότι έμεινε με μοναδικό σκοπό να κερδίσει η ομάδα την άνοδο. Παράλληλα, στάθηκε στη φιλική σχέση και την καλή συνεργασία που έχει με τον Μένιο Θεολόγη, αλλά και στην εμπιστοσύνη που εμπνέει η διοίκηση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις που έκανε ο Νίκος Τζήμας στο Magnesiasports:

Νίκο, ποιοι ήταν οι λόγοι που παρέμεινες στη Νίκη;

«Είχα μια συζήτηση με τον κ. Ιμεράι και το προπονητικό team, οι οποίοι μου εξήγησαν το πλάνο τους και ότι θέλουν να συνεχίσω. Συμφωνήσαμε σε όλα κι έμεινα στην ομάδα με έναν μόνο στόχο, να κάνει το βήμα παραπάνω στο πρωτάθλημα».

Με τους ανθρώπους της ομάδας και το προπονητικό τιμ που μίλησες τι είπατε;

«Δε χρειάστηκε να πούμε κάτι παραπάνω, τους γνωρίζω καλά και εκείνοι το ίδιο. Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα σε όλη την προηγούμενη σεζόν, όπως το ίδιο πιστεύω και για τη νέα χρονιά».

Προέρχεσαι από μία χρονιά που δεν πήγε τόσο καλά από άποψη συμμετοχών. Σκέφτηκες να φύγεις από την ομάδα κάποια στιγμή;

«Οι συμμετοχές από μόνες τους δεν λένε κάτι. Το θέμα είναι να κερδίζει η ομάδα. Αν πάει καλά, επωφελούνται όλοι. Δε σκέφτηκα να φύγω από τη Νίκη. Υπήρχε ένα ενδιαφέρον από μεγαλύτερη κατηγορία, το οποίο γνώριζε και η ομάδα».

Υπήρξαν και στιγμές που έκανες την αυτοκριτική σου πέρσι;

«Αυτοκριτική, για να είσαι σωστός ποδοσφαιριστής, αλλά και άνθρωπος πρέπει να την κάνεις κάθε μέρα, όπως κάνω κι εγώ».

Με τον Παναιτωλικό τι συνέβη τελικά; Σου έγινε κάποια πρόταση;

«Είναι τιμή μου που αυτοί οι άνθρωποι ενδιαφέρθηκαν και με κάλεσαν να προπονηθώ μαζί τους. Όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν να αγωνιστούν στην πρώτη κατηγορία, όπως κι εγώ.
Έχουν μια εικόνα για μένα και εύχομαι να μου δοθεί η ευκαιρία στο μέλλον».

Η συνεργασία σου με τον Μένιο Θεολόγη ποια ήταν και ποια πιστεύεις ότι θα είναι;

«Έχουμε φιλική σχέση και καλή συνεργασία. Και οι δύο παλεύουμε για το καλό της ομάδας. Είμαστε σχεδόν στην ίδια ηλικία και οι προπονητές μας έχουν ξεκαθαρίσει ότι μας εμπιστεύονται απόλυτα».

Είχες ξεκινήσει βασικός στο περσινό πρωτάθλημα, αλλά μετά τα τέσσερα πρώτα ματς έχασες τη θέση σου στην ενδεκάδα και επανήλθες στο παιχνίδι με τον Αστέρα Ιτέας στο τέλος του πρώτου γύρου. Μετά από εκείνη την αναμέτρηση άφησες να φανεί στις δηλώσεις σου κάποια πικρία για σχόλια που γίνονταν εναντίον σου. Ήσουν όντως πικραμένος και επηρεασμένος από τα σχόλια αυτά;

«Μίλησα και αργότερα στο ραδιόφωνο γι’ αυτό το θέμα και το ξαναλέω ότι ήταν λάθος μου να επηρεαστώ. Ίσως αν το επίθετο μου ήταν διαφορετικό, πολλά απ’ αυτά δε θα τα άκουγα. Το ποδόσφαιρο τα έχει αυτά και ειδικά, όταν είσαι σε μια ομάδα με κόσμο. Δε θέλω να μιλήσω άλλο για αυτό. Το έχω αφήσει πίσω».

Πώς βλέπεις τη νέα χρονιά και προσωπικά και ομαδικά και για ποιο λόγο;

«Είμαι περισσότερο αισιόδοξος. Έχουμε μια διοίκηση που εμπνέει εμπιστοσύνη και μια καλή ομάδα. Πέρυσι ίσως να ήμασταν εμείς που θα βγαίναμε πρώτοι, αν δεν είχαμε ξαφνικά  νέα δεδομένα. Από εκεί και πέρα εγώ θα βάλω τα δυνατά μου, όποτε χρειαστεί, να είμαι εκεί, για να βοηθάω την ομάδα μου να κερδίζει».
Χρ. Θαν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου