Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

Β΄ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ-Με ιστορικές ομάδες το φετινό ενδιαφέρον πρωτάθλημα της!

Με τη συμμετοχή κάποιων απο τους ιστορικότερους ποδοσφαιρικά συλλόγους της περιοχής μας, θα πραγματοποιηθεί φέτος το πρωτάθλημα Β΄κατηγορίας ΕΠΣ Πιερίας. Βατανιακός, Απόλλων Λιτοχώρου, Θερμαϊκός Κορινού δεν έχουν συνηθίσει τους φιλάθλους τους σε μακροχρόνιες παρουσίες τους σε κατηγορίες κάτω απο την Α΄ΕΠΣ Πιερίας.
Όπως και πλούσια διαδρομή στην κορυφαία ερασιτεχνική κατηγορία της Πιερίας, έχουν και οι ομάδες Αναγέννηση Σφενδάμης, Ατρόμητος Κατερίνης, Πιερικός Αστήρ Κ. Αγιάννη, Πίνδος Α. Αγιάννη κλπ.

Δε θα είναι εύκολο το φετινό πρωτάθλημα ούτε στην κορυφή του, ούτε στην ουρά του για τις ομάδες που θα θελήσουν να πρωταγωνιστήσουν ή γι αυτές που θα παλέψουν να παραμείνουν στην κατηγορία. Η ομάδα που θα κάνει την διαφορά δεν έχει ακόμη ...φωτογραφηθεί, μιας και οι ανανεώσεις ή οι μεταγραφές των συλλόγων δεν έχουν γνωστοποιηθεί.

Ακούγεται η διάθεση του Βατανιακού για επιστροφή στην Α΄ΕΠΣ Πιερίας μετά απο αρκετά χρόνια περιήγησης σε Δ΄, Γ΄ και Β΄εθνική κατηγορία, ενώ σίγουρα σημαντικό ρόλο θα παίξει και η διάθεση που θα δείξουν τόσο οι ομάδες που έπεσαν απο την Ά, όσο και αυτές που διεκδίκησαν την άνοδο τους αλλά δεν κατάφεραν πέρσι να ανεβούν.

Ας δούμε τις 16 ομάδες της φετινής περιόδου:
ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ Κ. Αγιάννη
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Σφενδάμης
ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ Κορινού
ΠΡΟΟΔΟΣ Π. Κεραμιδίου
ΑΠΟΛΛΩΝ Λιτοχώρου
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Κατερίνης
ΔΟΞΑ 10 Μοσχοχωρίου
ΤΑΥΡΟΣ Ελάφου
ΠΙΕΡΙΚΟΣ Ρυακίων
ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ Πιερίων
ΠΙΝΔΟΣ Α. Αγιάννη
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Σβορώνου
ΚΑΛΛΙΘΕΑΚΟΣ Καλλιθέας
ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ Κατερίνης
ΟΛΥΜΠΟΣ Αγ. Σπυρίδωνα
ΜΥΤΙΚΑΣ Λεπτοκαρυάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου