Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018

Πρώτη ανανέωση: Θάνος Γερομιχαλός!!

Την πρώτη επίσημη συμφωνία ανανέωσης παίκτη είχαμε το απόγευμα της Κυριακής (3 Ιουνίου) για τον Βαφύρα μας. Ο λόγος για τον Θάνο Γερομιχαλό. Ο Θάνος που επέστρεψε στην αγωνιστική δράση την σεζόν που τελείωσε μετά από τέσσερα χρόνια αποχής, βοήθησε πολύ την ομάδα στο αγωνιστικό αλλά και στο έξω αγωνιστικό κομμάτι. Παράλληλα και ο ίδιος βοηθήθηκε πάρα πολύ από την ομάδα για να ξαναβρεί σύντομα τα πατήματά του και την φόρμα του.

Πολύ καλός γνώστης του παιχνιδιού ο έμπειρος guard ενσωματώθηκε γρήγορα στο σύνολο και στις 17 συμμετοχές  του στις 22 συνολικά αγωνιστικές του πρωταθλήματος κατάφερε να σκοράρει 162 πόντους, ενώ πολύ υψηλές αποδώσεις είχε στην στατιστική κατηγορία των assist. Επίσης σημαντικότατη ήταν η βοήθειά του στο αμυντικό κομμάτι του παιχνιδιού και λειτουργίας της ομάδας μας.
Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας του παίκτη με το Δ.Σ., ο ίδιος ο παίκτης δήλωσε στο site του Βαφύρα μας: "Μετά από μια πολύ όμορφη χρονιά και μπασκετικά, αλλά και λόγω του οικογενειακού κλίματος στην ομάδα, συμφωνήσαμε με τη διοίκηση και τον προπονητή του Βαφύρα να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί πάρα τα 37 μου χρόνια, νιώθω ότι μπορώ να προσφέρω ακόμη πιο πολλά την επόμενη αγωνιστική σεζόν και το ίδιο πιστεύει και η ομάδα. Με υγεία πάνω από όλα και με πολύ αγάπη για την ομάδα άλλα και για το μπάσκετ γενικά, ευελπιστώ να είμαστε ακόμη καλύτεροι, πιο ανταγωνιστικοί και γιατί όχι να κυνηγήσουμε ακόμη και την άνοδο".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου