Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018

Με Κατερινιώτη βοηθό προπονητή ο Ηρακλής!

Ένα δικό μας παιδί θα είναι βοηθός προπονητή του Σύρου Μπαξεβάνου στον Ηρακλή! Ο Θάνος Κούρτογλου παραμένει πλάι στον έμπειρο τεχνικό σαν γυμναστής και βοηθός του, στην προσπάθεια του ιστορικού συλλόγου της Θεσσαλονίκης να επιστρέψει στην Σούπερ Λίγκα!
Η ανακοίνωση:

ΑΕ Ηρακλής 1908
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ποδοσφαιρικού τμήματος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον προπονητή της ομάδας Σπύρο Μπαξεβάνο και για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο, την επέκταση της συνεργασίας για το ίδιο διάστημα με τον γυμναστή Θάνο Κούρτογλου που αναλαμβάνει και χρέη βοηθού προπονητή, καθώς και την συνέχιση της συνεργασίας με τον Γενικό Αρχηγό της ομάδας Τάσο Κατσαμπή.

Επίσης γίνεται γνωστό, πως «έκλεισε» το αθλητικό κέντρο 3-5 πηγάδια όπου θα πραγματοποιηθεί η προετοιμασία της ομάδας για την νέα αγωνιστική περίοδο.Το πρώτο προγραμματισμένο φιλικό παιχνίδι θα γίνει στις 19/8 με αντίπαλο την ομάδα της Ξάνθης.

Τέλος καλούμε τον κόσμο μας να σπεύσει άμεσα να προμηθευτεί κάρτες διαρκείας της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου μίας και αποτελεί την μοναδική πηγή εσόδων επί του παρόντος ώστε να τρέξουν οι αυξημένες υποχρεώσεις της ομάδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου