Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018

Σάκης Μπίνιας: Στάσιμη η κατάσταση στον Πιερικό αλλά δεν παραιτείται κανένας. Θέλουμε Γενική Συνέλευση!

Ο Σάκης Μπίνιας επιβεβαίωσε πλήρως το ενδιαφέρον για τον Πιερικό.
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Πιερικό. Τουλάχιστον, κάτι άρχισε να κινείται. Το Liganews.gr είχε αναφέρει χθες, Πέμπτη (31/5), ότι γκρουπ επιχειρηματιών εξέφρασε την πρόθεση να ασχοληθεί ενεργά με τον Πιερικό, με μπροστάρη τον Σάκη Μπίνια και θα ζητήσει από το σώμα να πάει σε γενική συνέλευση, έτσι ώστε να γίνουν εκλογές.

Είναι οικονομολόγος στο επάγγελμα, ο οποίος επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον τόσο του ίδιου, όσο και των συνεργατών του, επιχειρηματιών, για να αναλάβουν την ομάδα της Κατερίνης μέσω συνέντευξης του στην εφημερίδα Metrosport.
«Τα τελευταία δύο χρόνια ο Πιερικός έχει καθηλωθεί. Εχει τεράστιο όνομα ως σύλλογος, αλλά βλέπουμε ότι υπάρχει στάσιμη κατάσταση. Δεν βλέπουμε να παραιτείται παρ’ όλα αυτά το διοικητικό συμβούλιο.
Επιδιώκουμε γενική συνέλευση και μέσω εκλογών θέλουμε να αναλάβουμε την ομάδα. Γύρω από μένα υπάρχει επιχειρηματικός κόσμος, που σκοπεύει να ασχοληθεί ενεργά. Στην… ομάδα μας είναι και ο Σταύρος Διαμαντόπουλος. Γνωρίζουμε πρόσωπα και καταστάσεις και είμαστε διατεθειμένοι να προχωρήσουμε», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του Σάκη Μπίνια για το όλο θέμα.
Δεν θέλησε πάντως για την ώρα να αποκαλύψει τα υπόλοιπα ονόματα του σχηματισμού, κάτι που θα γίνει βεβαίως, σε περίπτωση που δρομολογηθούν εξελίξεις.

Καλαμπάκας: «Δεν θα εμπλακώ στα διοικητικά»
Στο μεταξύ, πέρα από την ομάδα του Σάκη Μπίνια, υπήρξε και ακόμη ένα σχήμα, μέσω του Ηλία Ασλανίδη, το οποίο εξέφρασε την επιθυμία να προχωρήσει το ενδιαφέρον του για τον Πιερικό, με τον όρο να διαχειριστεί την όλη υπόθεση ο βετεράνος, Νίκος Καλαμπάκας, ο ίδιος προέβη ωστόσο χθες στην εξής δήλωση: «Θέλω να κάνω γνωστό προς κατά πάσα κατεύθυνση πως δεν επιθυμώ, ούτε θα εμπλακώ στα διοικητικά του Πιερικού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου