Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Ρούλης Παπαδόπουλος: Παραμένω στον χώρο του ποδοσφαίρου!

Με τον γνωστό τεχνικό ομάδων της περιοχής μας Σταύρο (Ρούλη) Παπαδόπουλο μίλησε το Pieriasport. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Εθνικού Κατερίνης και Θερμαϊκού Κορινού με τους οποίους αγωνίστηκε και σε επίπεδο εθνικών πρωταθλημάτων, δούλεψε τελευταία φορά με τον Θερμαϊκό Κορινού στην Β΄κατηγορία και μαζί κέρδισαν την άνοδο στην Ά ΕΠΣ Πιερίας την προηγούμενη απο αυτήν που πρόσφατα τελείωσε ποδοσφαιρική περίοδο.

Αξίζει να δούμε τι απάντησε στις ερωτήσεις μας:

PS:Τον τελευταίο καιρό απουσιάζεις απο το ποδόσφαιρο της περιοχής μας σαν τεχνικός. Είναι επιλογή σου ή έτυχε;

Σ.Π.: Λατρεύω το ποδόσφαιρο! Αυτό δεν χωράει καμία αμφισβήτηση. Πλήν όμως οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις, με κρατούσαν όλο αυτό το χρονικό διάστημα μακριά απο τον χώρο. Αυτός είναι ο λόγος. Ανοίξαμε μια όμορφη ταβέρνα την οποία λειτουργεί ο γιός μου Σίμος. Οι "Ψίθυροι Γεύσεων" έπρεπε να συνεχίσουν να λειτουργούν σωστά όμως και το διάστημα που στρατεύθηκε ο Σίμος, οπότε χρειάστηκε να βάλουμε πλάτη εμείς σαν οικογένεια και να στηρίξουμε την επαγγελματική επιλογή του παιδιού μας.

P.S.: Πές μου τι πιστεύεις για το επίπεδο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στην Πιερία;

Σ.Π.: Είναι καλό αλλά σίγουρο όχι ισάξιο με αυτό των παλαιότερων χρόνων. Είναι εμφανές ότι λείπει η "αλάνα". Λείπει η γειτονιά που μαζευόμασταν εκείνα τα χρόνια τα παλιά όπως λέμε εμείς και περνάγαμε αμέτρητες ώρες παιχνιδιού με μια μπάλα. Ούτε κινητά, ούτε κομπιούτερς, ούτε πλύση εγκεφάλου. Παιχνίδι, αγάπη και μέσα απο αυτά, σεβασμός σε όλους και σε όλα!

P.S.: Θεωρείς ότι υπάρχει ταλέντο στην ποδοσφαιρική Πιερία;

Σ.Π.: Πιστεύω ότι σε σύγκριση με άλλες περιοχές η Πιερία είναι προικισμένη και ξεχειλίζει ταλέντο στο ποδόσφαιρο. Βέβαια το γιατί μένουν ταλέντα τα περισσότερα απο αυτά τα ταλαντούχα παιδιά, είναι μια μεγάλη συζήτηση την οποία δεν μπορούμε να κάνουμε αυτή τη στιγμή.

P.S.: Ο Πιερικός δεν διανύει και τα καλύτερα χρόνια του. Που πιστεύεις ότι οφείλεται αυτό;

Σ.Π.: Ο τεράστιος σύλλογος της περιοχής μας, δυστυχώς τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στην αφάνεια. Οι λόγοι λίγο-πολύ είναι γνωστοί με το πρόβλημα να εστιάζεται στο διοικητικό κομμάτι. Ελπίζω να βρεθούν οι άνθρωποι, οι διοικητικοί ηγέτες, που θα οδηγήσουν και πάλι τον Πιερικό εκεί που η ιστορία και η δυναμική του σαν σύλλογος, επιβάλει και αξίζει να είναι!

P.S.: Κλείνοντας την κουβέντα μας, θέλουμε να μας πείς ποιοί είναι οι άμεσοι στόχοι σου στο ποδόσφαιρο της περιοχής μας.

Σ.Π.: Είναι σίγουρα τιμή μου που κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι βάζουν τα χρήματα και την αγάπη τους στο ποδόσφαιρο της περιοχής μας, είναι κατά καιρούς συνεργάτες μου και εμπιστεύονται τις τύχες των ομάδων τους σε εμένα. Παραμένω στον χώρο του ποδοσφαίρου δηλώνοντας έτοιμος άν χρειαστεί, παρακολουθώ τα τεκταινόμενα και ευελπιστώ για το καλύτερο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου