Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

Η ισχύς εν τη ενώσει! Πιερικός και Αρχέλαος μαζί στην Αυστρία!

Αναχωρεί σε λίγες ημέρες για το Κλάγκερφουρτ της Αυστρίας η πολυμελής αποστολή των παιδιών-μαθητών-αθλητών της περιοχής μας, για να πάρει μέρος στην παγκόσμια μαθητιάδα του 2018. Ένα μεγάλο αθλητικό ραντεβού στο οποίο συμμετείχε πέρσι και πάλι η Κατερίνη και μάλιστα είχε πολύ καλή παρουσία.
Φέτος το τμήμα βόλει στην αποστολή της ομάδας της Κατερίνης, θα υπάρχει μια καινοτόμα σύνθεση στο έμψυχο υλικό, η οποία αποφασίστηκε απο τους ανθρώπους των ομάδων βόλει του Πιερικού και του Αρχέλαου Κατερίνης. Δυο ιστορικών σωματείων στο άθλημα, που θα συμμετέχουν με μια μικτή αποστολή στους αγώνες και σίγουρα με την κίνηση τους αυτή θα κάνουν και την διαφορά, αφού άμεσα ενισχύεται το ρόστερ των ομάδων που θα ταξιδέψουν στην Αυστρία σε επίπεδο κοριτσιών και αγοριών!

Πλέον μένει να δούμε και τη συνέχεια αυτής της κίνησης, την οποία και επικροτούμε και ευχόμαστε να έχει συνέχεια, γιατί απλά είναι ορατό και στην περιοχή μας, ότι χωρίς συνένωση των δυνάμεων και με την έλειψη επιχορηγήσεων και παραγόντων-επενδυτών, η συγκεκριμένη οδός είναι μονόδρομος.

Αξίζει να αναφερθεί πως δυο πετυχημένοι και άκρως ενημερωμένοι στο άθλημα τεχνικοί της περιοχής μας, οι Κώστας Σαρρής (Πιερικός) και Σάββας Καμαντζής (Αρχέλαος), θα συνοδέψουν τις ομάδες μας για την πόλη της Αυστρίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου