Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

Ιστορικές στον Κολινδρό! Ηρακλής-Πιερικός-Κοζάνη και Αναγέννηση, ζωντάνεψαν στιγμές του ένδοξου παρελθόντος!

Ένα τουρνουά ποδοσφαίρου που σίγουρα θα θυμούνται για καιρό οι άνθρωποι του Κολινδρού, ήταν αυτό που έγινε χθές, απόγευμα Δευτέρας 4 Ιουνίου 2018. Βετεράνοι ποδοσφαιριστές ιστορικών συλλόγων της χώρας μας, όπως αυτοί του Ηρακλή, του Πιερικού, της Κοζάνης και της οικοδέσποινας Αναγέννησης, πήραν μέρος σε μια ποδοσφαιρική εκδήλωση που "έκλεισε" στο τέλος, με γεύμα στην ταβέρνα του "ΣΤΑΒΑΡΑ" στον Κολινδρό!

Το τουρνουά ξεκίνησε με τα παιχνίδια Αναγέννησης-Κοζάνης και Ηρακλή Πιερικού. Οι παίκτες της Κοζάνης έπαιξαν στον τελικό με τον Πιερικό (οι δυο νικητές των αγώνων) και έχαναν 1-0 όταν διεκόπη λόγω τοπικής καταιγίδας το μεταξύ τους παιχνίδι. Λίγο νωρίτερα στο παιχνίδι των ηττημένων, ο Ηρακλής είχε κερδίζει την γηπεδούχο Αναγέννηση.


Αυτό που έμεινε όμως και θα παραμείνει στη μνήμη όλων όσων παρευρέθηκαν στο τουρνουά του Κολινδρού, είναι η ευκαιρία που έδωσαν απο κοινού η τοπική Αναγέννηση και ο δήμος Πύδνας-Κολινδρού σε συνεργασία και με την υποστήριξη τοπικών επιχειρήσεων, σε όλους, να βρεθούν μετά απο χρόνια μαζί και πάλι στους αγωνιστικούς χώρους, να θυμίσουν και να θυμηθούν ότι το ποδόσφαιρο παραμένει η μεγάλη αγάπη τους και ο ιδιαίτερος τρόπος έκφρασης των συναισθημάτων τους.
Η ποδοσφαιρική εκδήλωση στο γήπεδο και το τραπέζι που ακολούθησε στην ταβέρνα ΣΤΑΒΑΡΑΣ, άφησε απόλυτα ικανοποιημένες τις αποστολές των ομάδων, που έφυγαν με τις καλύτερες των εντυπώσεων απο την όμορφη περιοχή της Πιερίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι το παρόν έδωσε η τηλεόραση Europe1 Θεσσαλονίκης με τον δαιμόνιο παραγωγό και παρουσιαστή της Σωτήρη Καρσαρίδη, ενώ όλη την εκδήλωση κάλυψε ο φωτογραφικός φακός του Photo Hasapetis!

Να αναφέρουμε ότι κοντά στην ομάδα των βετεράνων του Ηρακλή, βρέθηκε και ο πρόεδρος της ομάδας ποδοσφαίρου του "Γηραιού" Νίκος Βαφειάδης που ακολούθησε την αποστολή της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Η εκδήλωση ήταν μια προσφορά του Δήμου Πύδνας Κολινδρού, της τοπικής Αναγέννησης και των καταστημάτων:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου