Κυριακή 24 Ιουνίου 2018

Αποχαιρετιστήρια εκδήλωση της Ακαδημίας του Ατρομήτου Κατερίνης (φωτο)

Πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη αποχαιρετιστήρια εκδήλωση της Ακαδημίας του Ατρομήτου Κατερίνης στο γήπεδο του Μυλαυλάκου με την λήξη των φετεινών δραστηριοτήτων των τμημάτων Υποδομής του ιστορικού συλλόγου της Κατερίνης και οι "λιλιπούτειοι" ποδοσφαιριστές θα φορτώσουν τις μπαταρίες τους μιας και μπήκαμε για τα καλά στο καλοκαίρι.

Σύσωμο παρέστη το Διοικητικό Συμβούλιο με επικεφαλής τον Πρόεδρο Γιώργο Κατσιούλα που μερίμνησαν για όλα προκειμένου να κλείσει η χρονιά με τον καλύτερο τρόπο.
Παρέστησαν οι προπονητές, γονείς, φίλαθλοι και φυσικά οι "πρωταγωνιστές μικροί ποδοσφαιριστές" της ομάδας που είναι το μέλλον του Ατρομήτου.


Στην εκδήλωση μετείχε ο Εμπορικός Διευθυντής του "Ολυμπίου Βήματος" Ξενοφών Μπαραλιάκος που στηρίζει έμπρακτα αθλητικές δραστηριότητες μιας και προέρχεται απο τον χώρο έχοντας μακρά θητεία στα αθλητικά δρώμενα της Πιερίας.

Η Διοίκηση παρέθεσε πλούσιο μπάρμπεκιου με ποικιλία ψητών και αναψυκτικά, σε άριστο οικογενειακό κλίμα, δίνοντας ευχές για ένα καλό και ξεκούραστο καλοκαίρι.
Πηγή: Ολύμπιο Βήμα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου