Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

ΠΙΕΡΙΑ-Έφυγε και ο Χάρης!

ΝΕΟ "ΗΧΗΡΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ" ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΛ ΠΙΕΡΙΑΣ - Χάρης Μπικηρόπουλος: Δε μπορεί να «μην ψηφίζει τη συμφωνία για τα ΣΚΟΠΙΑ αλλά να επιτρέπει μια συμφωνία που ξεπουλάει τη Μακεδονία» μας. Δε θα τον ακολουθήσω στην κατρακύλα του
"ΒΡΟΧΗ" ΟΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΩΝ ΑΝΕΛ - ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ
Δεύτερη παραίτηση μέσα σε δύο μέρες στην Πιερία μετά την παραίτηση του μέλους του Εθνικού Συμβουλίου των ΑΝΕΛ Δημήτρη Ζησιμόπουλου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έρχονται και άλλες παραιτήσεις, πιθανώς και εντός της ημέρας.

Η ανακοίνωση της παραίτησης του γνωστού στελέχους των ΑΝΕΛ της Συντονιστικής Επιτροπής Πιερίας Χάρη Μπικηρόπουλου:

Φίλες και φίλοι,

Η ιδρυτική διακήρυξη των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ήταν η μοναδική αιτία της ένταξής μου στο κίνημα, δίνοντας τον αγώνα τον καλό για τις αξίες και τα ιδανικά έτσι όπως περιλαμβάνονται στο εξαιρετικό κείμενο, το οποίο έφερε κάτω από την ίδια στέγη, ανθρώπους από διαφορετικούς κομματικούς κατά το παρελθόν σχηματισμούς, συνθέτοντας ένα μίγμα πραγματικά ανεξάρτητων Ελλήνων, προσθέτοντας αληθινό πλουραλισμό και βάζοντας πάνω από όλα την πατρίδα. Την Ελλάδα.
Ο πόλεμος προς τους ΑΝΕΛ ήταν ανελέητος από την αρχή. Δώσαμε ωραίους αγώνες με στόχο την αλλαγή του πολιτικού σκηνικού, και όσα χαρακτήριζαν την περίοδο από τη δεκαετία του ΄80 κι ένθεν, με ορίζοντα την πολυπόθητη έξοδο από τα μνημόνια.
Η πολιτική κρίνεται εκ του αποτελέσματος. Είναι όμως η στιγμή που οι αξίες και τα ιδανικά είναι πάνω από την πολιτική και κρίνουν τις πολιτικές. Για το λόγο αυτό, ως Μακεδόνας υποβάλλω σήμερα την παραίτησή μου, ζητώντας τη διαγραφή μου από μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής των ΑΝΕΛ Πιερίας, και από μέλος των ΑΝΕΛ.
Ο Πάνος Καμμένος θα πρέπει να καταλάβει ότι προτιμούμε την ξύλινη πολιτική γλώσσα της αλήθειας που λέει τα σύκα- σύκα και τη σκάφη- σκάφη και όχι «λογοπαίγνια και άλλα λόγια να αγαπιόμαστε» υποτιμώντας τη νοημοσύνη μας και τη νοημοσύνη του Ελληνικού λαού.
Δε μπορεί να «μην ψηφίζει τη συμφωνία για τα ΣΚΟΠΙΑ αλλά να επιτρέπει μια συμφωνία που ξεπουλάει τη Μακεδονία» μας. Δε θα τον ακολουθήσω στην κατρακύλα του.
Αληθινά ανεξάρτητοι έλληνες είμαστε εμείς, τα μέλη του κινήματος που ποτέ δεν προσδοκούσαμε σε κάτι παρά μόνο στην σωτηρία της Ελλάδας.
Ο Πάνος Καμμένος δεν ξέρει τι είναι. Μετά την ψηφοφορία απόψε θα το επιβεβαιώσει ή θα μας διαψεύσει.

Μπικηρόπουλος Θεοχάρης 16-6-2018
Πηγή: Λευτεριά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου