Κυριακή 10 Ιουνίου 2018

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-Ο Δήμος Κατερίνης καταπάτησε το οικόπεδο μου και εγκατέστησε Ρομά! Έκανα ασφαλιστικά μέτρα και προσπαθώ να βρώ το δίκιο μου!

Σε μια απίστευτη καταγγελία προέβη ο κ. Απόστολος Πινακίδης, του οποίου το οικόπεδο καταπατήθηκε απο τον ...Δήμο Κατερίνης, για να πραγματοποιηθεί εκεί η μετεγκατάσταση των Ρομά της περιοχής μας. Ο καταγγέλλων ισχυρίζεται πως το ιδιόκτητο οικόπεδο του έχει καταπατηθεί απο τον Δήμο Κατερίνης χωρίς την έγκρισή του, έχει καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα κατά του Δήμου και αρχές τις εβδομάδας αναμένεται η απόφαση του δικαστηρίου.


Το οικόπεδο του βρίσκεται κοντά στον παλιό οικισμό των Ρομά της περιοχής μας και σύμφωνα με τα σχέδια των ανθρώπων του Δήμου Κατερίνης, είναι κατάλληλο για να χρησιμοποιηθεί για το συγκεκριμένο έργο-εγχείρημα, το οποίο πρόσφατα μάλιστα ανακοίνωσε με δελτίο τύπου και το γραφείο τύπου της δημαρχίας.

Ο κ. Πινακίδης επικοινώνησε με το Pieriasport και μεταξύ άλλων μας είπε τα εξής:

"Αυτό που γίνεται δεν υπάρχει πουθενά. Το να καταπατούν οι πολίτες κρατικούς χώρους, το έχουμε δεί στο παρελθόν αλλά έτσι αυθαίρετα να καταπατεί το ίδιο το κράτος ιδιόκτητους χώρους, είναι πραγματικά απίστευτο. Προσπαθώ να βρώ το δίκιο μου και κατέθεσα ασφαλιστικά μέτρα γιατί το οικόπεδο μου έχει καταπατηθεί για να γίνει η μετεγκατάσταση των Ρομά. 
Δεν ξέρω με ποιό σκεπτικό μπήκαν στον χώρο μου χωρίς να με ενημερώσουν καν. Άν είναι δυνατόν να λειτουργεί με αυτό τον τρόπο το κράτος απέναντι στους πολίτες του. Εγώ δεν έχω συναλλαγές με τον Δήμο Κατερίνης ούτε επιθυμώ τα ...ευεργετήματα του. 
Θέλω την περιουσία μου και θα κάνω ότι περνάει απο το χέρι μου για να δικαιωθώ."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου