Σάββατο 9 Ιουνίου 2018

Γιώργος Κοκαβίδης-Ψάχνουμε για μια βιώσιμη λύση με σοβαρούς ανθρώπους

Η απάντηση Κοκαβίδη στην ενημέρωση και τις τοποθετήσεις Μπίνια για τον Πιερικό.
Καμία διάθεση να σχολιάσει και να αντιπαρατεθεί σε όσα είπε ο Σάκης Μπίνιας στους εκπροσώπους του Τύπου της Κατερίνης δεν έχει ο πρόεδρος του Πιερικού, Γιώργος Κοκαβίδης.
Το Liganews.gr σας έχει ενημερώσει διαρκώς το τελευταίο χρονικό διάστημα για τις εξελίξεις στον Πιερικό. Σας είχε αποκαλύψει άλλωστε και το ενδιαφέρον του Μπίνια για τα διοικητικά στην ομάδα της Κατερίνης.

«Ουδέν σχόλιο. Η κοινωνία της Κατερίνης είναι αρκετά μικρή, όλοι γνωριζόμαστε και όλοι κρινόμαστε», ήταν η λιτή τοποθέτηση του διοικητικού ηγέτη των «μελανολεύκων», ως συνέχεια των όσων είχε πει πριν από τη συνάντηση του Σάκη Μπίνια με τους εκπροσώπους του Τύπου στην Κατερίνη.

Ο Γιώργος Κοκαβίδης αναφέρθηκε, επίσης, και στα σχέδιά του για την επόμενη σεζόν και τόνισε πως βρίσκεται σε διαδικασία συζητήσεων και επαφών με επιχειρηματίες, προκειμένου να συνδράμουν την προσπάθεια για τη νέα χρονιά.

«Ψάχνουμε για μια βιώσιμη λύση με σοβαρούς ανθρώπους, προκειμένου να μπορέσουν να εμπλακούν στα πράγματα του Πιερικού και να στηρίξουμε την προσπάθεια που ξεκίνησε τη χρονιά που ολοκληρώθηκε.
Βάλαμε τις βάσεις, όμως, η δουλειά πρέπει να συνεχιστεί με νέους παίκτες από την περιοχή μας και κάποιους πιο έμπειρους. Με τη φετινή παραγωγική χρονιά, αρκετοί είναι αυτοί που πείθονται ότι πρέπει να ασχοληθούν με τον Πιερικό», τόνισε στην εφημερίδα «Μetrosport» ο πρόεδρος του Πιερικού, Γιώργος Κοκαβίδης.
Πηγή: liganews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου