Σάββατο 9 Ιουνίου 2018

ΓΑΣ ΣΒΟΡΩΝΟΥ: Ανανεώσεις με 6 παίκτες-Ευχαριστήριο σε Δήμο Κατερίνης και πρόεδρο Δ.Δ. Σβορώνου!

Ξεκίνησε οργανωτικά η νέα περίοδος για τον ΓΑΣ Σβορώνου με τον Δημήτρη Παυλίδη και την διοίκηση του συλλόγου, να δουλεύουν απο κοινού για την δημιουργία του ρόστερ, απο το οποίο θα προκύψει η νέα ομάδα του ΓΑΣ για την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο. Ήδη 6 παίκτες ανανέωσαν και οι συζητήσεις συνεχίζονται για να παραμείνει ο κορμός του ΓΑΣ και εκεί επάνω να "χτισθεί" και η ομάδα της νέας χρονιάς.
Να αναφέρουμε ότι η διοίκηση του Βασίλη Μπέλπα έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με κάποιους ποδοσφαιριστές άλλων ομάδων, οι οποίοι θα ενταχθούν και επίσημα στο δυναμικό του συλλόγου όταν η διαδικασία της μετακίνησης τους ολοκληρωθεί.
Οι εργασίες συνεχίζονται και στις εγκαταστάσεις του γηπέδου του Σβορώνου, με την Δήμο Κατερίνης να βάζει πλάτη στις ανάγκες που προκύπτουν και σε συνεργασία με τον πρόεδρο του Δ.Δ. Χρήστο Κωνσταντινίδη, να δίνουν λύσεις όπου αυτό χρειαστεί.
Η ανακοίνωση του ΓΑΣ:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

"Το Δ.Σ. του ΓΑΣ Σβορώνου, ευχαριστεί τον Δήμαρχο Σάββα Χιονίδη, τον αντιδήμαρχο πρασίνου Δημήτριο Ντούρο και τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Χρήστο Κωνσταντινίδη που βρίσκεται πάντα δίπλα στον σύλλογο βοηθώντας με κάθε τρόπο, για την προσφορά υλικών, απαραίτητων για την αποπεράτωση έργων στις εγκαταστάσεις του γηπέδου του Σβορώνου."

ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ
"Το Δ.Σ. του ΓΑΣ Σβορώνου, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του και την παραμονή στις τάξεις του συλλόγου, των ποδοσφαιριστών Γιάννη Σακελλαρίδη, Θάνου Τριανταφύλλου, Βασίλης Σκαμπαρδώνης, Νίκος Βούλγαρης, Βασίλης Ταφραλής και Δημήτρης Ζώβλικας."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου