Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

3 κωπηλάτες του ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ στην εθνική ομάδα!

Εκτός από την Ολυμπιονίκη Κατερίνα Νικολαΐδου που αποτελεί πλέον βασικό μέλος της Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας και προετοιμάζεται για τους Μεσογειακούς Αγώνες, ακόμη δυο αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης, επιλέχθηκαν από τον Τεχνικό Σύμβουλο της Εθνικής μας Ομάδας και τους συνεργάτες του.

Πρόκειται για τους χρυσούς Πανελληνιονίκες και Βαλκανιονίκες Σωτήρη Νάστο και Κατερίνα Κούρτη που αναχώρησαν σήμερα Παρασκευή 15/6 με το πέρας των σχολικών τους υποχρεώσεων, για την Καστοριά, όπου θα συμμετάσχουν σε προπονητικό καμπ    35 αθλητών και  αθλητριών της κατηγορίας Εφήβων-Νεανίδων, με σκοπό την στελέχωση και την  προετοιμασία της ομάδας που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στους διεθνείς αγώνες του εξωτερικού.

Οι δυο ταλαντούχοι αθλητές του Ν.Ο.ΚΑΤ. (Κ.Κούρτη και Σ.Νάστος) επιλέχθηκαν βάσει των αποτελεσμάτων στα εργομετρικά τεστ και τους αγώνες αξιολόγησης  που πραγματοποιήθηκαν όλη τη χειμερινή και εαρινή περίοδο.
Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης συγχαίρει του αθλητές του για την πρόκρισή τους και τους εύχεται δύναμη και καλή συνέχεια στην προσπάθειά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου