Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

Κρατάει 3-4 έμπειρους και "χτίζει" επάνω τους το νέο Αιγινιακό!

Στον Αιγινιακό θα χρησιμοποιήσουν ως βάση για την ομάδα της ερχόμενης σεζόν τρεις με τέσσερις έμπειρους ποδοσφαιριστές από την φετινή ομάδα. Ο Αιγινιακός θα κρατήσει βασικά κομμάτια από τον φετινό κορμό του και θα «χτίσει» πάνω σε αυτά την ομάδα της ερχόμενης περιόδου στη Football League.

Μια από τις πιο σταθερές ομάδες της Football League είναι ο Αιγινιακός τα τελευταία χρόνια, αφού συνηθίζει να κρατά έναν ενιαίο κορμό και προσθέτει νέα υλικά σε δεύτερους ρόλους. Η ίδια σχεδόν συνταγή θα διατηρηθεί και αυτό το καλοκαίρι παρότι η ομάδα άλλαξε χέρια.

Η διαφορά σε σχέση με τις προηγούμενες σεζόν είναι πως οι ποδοσφαιριστές που θα αποτελέσουν τη «μαγιά» θα είναι λιγότεροι και δεν αναμένεται να ξεπεράσουν τους τρεις, τέσσερις. Ο αρχικός σχεδιασμός έχει γίνει, παίκτες έχουν περάσει από εξετάσεις μέσω φακέλων και βίντεο, ενώ πρόσφατα δοκιμάστηκε και ένας επιθετικός μέσος από την Βενεζουέλα. Ο 20χρονος Ραφαέλ Βέγκα, δεν έμεινε στη χώρα μας και δεν υπέγραψε συμβόλαιο, αλλά η υπόθεση του δεν έχει κλείσει.

Ο πρακτικός σχεδιασμός, πάντως, αναμένεται να αρχίσει στα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας, όταν πλέον θα έχει ξεκαθαρίσει, τόσο το θέμα της αναδιάρθρωσης του πρωταθλήματος, όσο και η ολοκλήρωση της επικύρωσης της βαθμολογίας του φετινού πρωταθλήματος της Football League.
Πηγή: footballleaguenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου