Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ-Απο το 2012 ο Ζούρκος και ...συνεχίζει! Προετοιμασία σε Αυστρία ή Σλοβενία!

Ανανέωσε το συμβόλαιό του ο Νίκος Ζούρκος στον Αιγινιακό.
Ο Νίκος Ζούρκος αγωνίζεται από το 2012 στον Αιγινιακό. Έχει ήδη συμπληρώσει έξι σεζόν στην ομάδα της βόρειας Πιερίας και συνεχίζει! Ο 29χρονος χαφ ανανέωσε το συμβόλαιό του και θα συνεχίσει και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Έως σήμερα ο Ζούρκος έχει καταγράψει 173 συμμετοχές με τον Αιγινιακό.

 Στις 16 Ιουλίου το πρώτο ραντεβού στον Αιγινιακό. Συνεχίζουν επτά που δεσμεύονταν ούτως ή άλλως με συμβόλαιο.

Το θέμα της προετοιμασίας απασχολεί τον Αιγινιακό. Η ομάδα της βόρειας Πιερίας όρισε το πρώτο ραντεβού για τις 16 Ιουλίου, ενώ δύο εβδομάδες αργότερα αναμένεται να μεταβεί στο εξωτερικό για το βασικό στάδιο. Συγκεκριμένα, εξετάζονται προπονητικά κέντρα στην Αυστρία και τη Σλοβενία, ώστε οι «κυανόλευκοι» να μεταβούν εκεί τέλος Ιουλίου, εκμεταλλευόμενοι τις γνωριμίες του μεγαλομετόχου.

Σε ό,τι αφορά στο έμψυχο δυναμικό, η ΠΑΕ έκανε γνωστό ότι συνεχίζουν επτά ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ούτως ή άλλως δεσμεύονται με συμβόλαιο και μετά τις 30 Ιουνίου. Πρόκειται για τους Ιβάν Πέριτς, Παναγιώτη Πετρούση, Σάββα Τοπαλίδη, Γιάννη Τσολακίδη, Στέφανο Πολύζο, Θωμά Παπαδόπουλο (2019) και Αναστάσιο Στόικο (2020). Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Ζούρκος που έμενε ελεύθερος, συμφώνησε να ανανεώσει.

Συμβόλαια έως το 2019 έχουν και οι Μάρκος Προσκυνητόπουλος, Γιώργος Ταουσάνης, ενώ τις δύο προσεχείς ημέρες θα ξεκαθαρίσει το μέλλον και των Τάσου Καραγκιόζη, Γιώργου Σοφιάνη.

Η ΠΑΕ, τέλος, έκανε γνωστό ότι άμεσος συνεργάτης του προπονητή, Απόστολου Χαραλαμπίδη και γυμναστής θα είναι ο Δημήτρης Μπέλας, ενώ προπονητής τερματοφυλάκων θα παραμείνει ο Άγγελος Φοιρός.
Πηγή: footballleaguenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου