Κυριακή 3 Ιουνίου 2018

Παίδες ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ: Ακαδημία Κατερίνης 2006-Εντός Έδρας (φωτο)














2 σχόλια:

  1. Θερμά συγχαρητήρια στα ''ευφυή'' μυαλά της ΕΠΣ Πιερίας για την ''εφευρετικότητα'' τους, σχετικά με την ανάδειξη του πρωταθλητή των παιδικών τμημάτων. Αποφάσισαν οι, πριν τις πρόσφατες εκλογές, τιμητές & πρεσβευτές της ισονομίας, της ηθικής, της δικαιοσύνης και της διαφάνειας, να αναδειχθεί ο πρωταθλητής σε play off, κατά τα οποία με βάση την οξυδέρκεια του υπευθύνου της ΕΠΣΠ, ο 1ος και αήττητος να παίζει με τον 4ο, σε παιχνίδι knockout, χωρίς βαθμολογικό bonus το οποίο κερδήθηκε με ιδρώτα όλη τη χρονιά και έρμαιο στις αποφάσεις & στις διαθέσεις διαιτητών ειδικών αναγκών! Κατανοώ την επιθυμία, όλοι να θέλουν να κερδίσουν τον πρώτο και να προσπαθούν να τον ακολουθήσουν. Είναι θεμιτό. Αλλά θεμιτά θα πρέπει να είναι και τα μέσα για να το επιτύχουν & πάντα σύμφωνα με τους κανόνες της ισονομίας και της διαφάνειας. Κάποιοι άνθρωποι, αξιότιμοι κοι. της ΕΠΣΠ, αποφάσισαν να επενδύσουν στο μέλλον των παιδιών, μέσα από τον αθλητισμό, με αγάπη, σεβασμό, επαγγελματισμό και πολλά χρήματα! Αυτούς τους ανθρώπους, εάν πραγματικά αγαπάτε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο όπως ισχυριζόσασταν μέχρι πριν τις πρόσφατες εκλογές, πρέπει να τους προστατέψετε ως ' Κόρη Οφθαλμού ' και να σταθείτε αρωγοί στην προσπάθεια τους & όχι εμπόδιο. Εάν θέλετε για τους δικούς σας λόγους να προωθήσετε ημετέρους και να δημιουργήσετε γι΄αυτούς μία πλασματική εικόνα που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, με απώτερο σκοπό & στόχο να οδηγήσετε τους νέους γονείς προς τα εκεί, πλανάσθε πλάνην οικτράν! Και ξέρετε γιατί? Γιατί ο κάθε γονιός θέλει το καλύτερο για το παιδί του και εάν ψάξει λίγο, δεν είναι δύσκολο να το βρει, όσον κι αν κάποιοι προσπαθήσουν να τον παραπλανήσουν!
    Η σύγκριση την εποχή της ελεύθερης αγοράς, δεν ευνοεί τους ''αεριτζήδες'', ειδικά όταν αφορά το μέλλον των παιδιών μας!
    Επίσης θα ήθελα να σας επισημάνω ότι, εάν είστε του δόγματος ''Φτιάξτε ομάδα να κερδίζει και τους διαιτητές'', θα απογοητευτείτε, γιατί πολύ σύντομα θα διαπιστώσετε πως θα γίνει κι αυτό!
    Τελειώνοντας, να θυμάστε ότι ο καιρός περνάει πολύ γρήγορα, υπενθυμίζοντας σας ένα απόφθεγμα του Αβραάμ Λίνκολν: ''Μπορείς να τους ξεγελάς όλους για λίγο καιρό, λίγους όλο τον καιρό, αλλά όχι όλους όλο τον καιρό''. Συγχαρητήρια στους πραγματικούς πρωταθλητές μας!!! Καλό καλοκαίρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μιλάμε για μεγάλα μυαλά εκεί στην ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ. Μετά το final six, διοργάνωσαν και final four. Κάποιος πρέπει να θέλει οπωσδήποτε να αφήσει το στίγμα του, να έχουν οι επόμενες γενιές υλικό για ανέκδοτα! Ζήσαμε την παγκόσμια πρωτοτυπία ο πρώτος στην βαθμολογία να μπαίνει με 0 πόντους αβαντάζ σε αγώνα νοκ άουτ! Για τον διαιτητή με πολλαπλά προβλήματα να μην σχολιάσω καλύτερα, δεν μου φταίει σε τίποτα το παιδί.... Αυτοί που τον όρισαν πρέπει να έχουν μεγαλύτερο πρόβλημα από αυτόν... Γελάνε μαζί σας και οι πέτρες κύριοι υπεύθυνοι της νέας ΕΠΣΠ. Αλλά γουστάρω από μια μεριά να βλέπω αυτόν που κερδίσατε στις εκλογές να παρακολουθεί τις αστειότητες σας και να απολαμβάνει το ουίσκι του! Γιατί ο καιρός για τους αιρετούς φεύγει πιο γρήγορα από τον άνεμο και τότε θα πέσει πολύ γέλιο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή