Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018

ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΛΩΝΙΩΝ-Η προσφορά 15.000€ του Ηλία στην ομάδα και η αποκάλυψη του προέδρου για συγχώνευση!

Μια σημαντική αποκάλυψη περιέχει η τοποθέτηση του προέδρου του Διγενή Αλωνίων που, προανήγγειλε συγχώνευση της ομάδας! Ο ιστορικός Διγενής θα συγχωνευθεί όπως αναφέρει ο πρόεδρος της Χρήστος Παυλίδης, που όπως αναφέρει και ο ίδιος σε δήλωση του, δε δέχθηκε το ποσό των  15.000€ απο τον φίλο του συλλόγου Ηλία Ασλανίδη ώς ενίσχυση στην ομάδα, γιατί θα γίνει η επικείμενη συγχώνευση.

Να θυμίσουμε πως ο Διγενής ξεκίνησε φέτος στο πρωτάθλημα της Β΄ΕΠΣ Πιερίας αλλά δεν ολοκλήρωσε τη χρονιά και αποσύρθηκε.
Προσεχώς τα νεώτερα με το Pieriasport να σας γνωστοποιεί την δήλωση του προέδρου του Διγενή Χρήστου Παυλίδη:

"Μια τηλεφωνική έκπληξη δέχτηκα σήμερα το μεσημέρι απο τον φιλο και συγχωριανό μας κ. Ηλια Ασλανίδη ( Ηλίας Κοντός ). Με ενημέρωσε οτι θα μπορούσαμε αμεσα εντός της ημέρας να βρεθουμε για να βοηθήσει οικονομικά την ομάδα του χωριου του τον ΑΣ ΔΙΓΕΝΉ ΑΛΩΝΙΩΝ παραδιδοντας μου το ποσο των 15.000€. 
Η έκπληξη μου ηταν βεβαια τεραστια ομως τον ευχαρίστησα θερμότατα για το οτι δεν μας ξέχασε αλλα δεν δεχτηκα την μεγαλη προσφορά του λογω συγχώνευσης της ιστορικής μας ομαδας. Ηλια σε ευχαριστούμε πολυ και σου ευχόμαστε παντα ετσι γενναιόδωρος με αυτους και με αυτα που αγαπάς."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου