Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

Τα 13 χρόνια καριέρας του Παναγιώτη Γιαζιτζόγλου! (φωτο)

Το soccerbase.info επιλέγει κάθε μέρα και ένα διαφορετικό ποδοσφαιριστή και παραθέτει την ιστορία του σε αριθμούς, από την πλούσια βάση δεδομένων του soccerbase.gr. Σήμερα: Παναγιώτης Γιαζιτζόγλου. Ο Παναγιώτης Γιαζιτζόγλου στα 35 χρόνια του εξακολουθεί να είναι από τους πιο καλούς αριστερούς μπακ της Φούτμπολ Λιγκ. Μπορεί να μην είναι και το πιο απαιτητικό πρωτάθλημα σε φυσική κατάσταση, ωστόσο ο Γιώτης, όπως τον φωνάζουν οι φίλοι του, βγάζει εξαιρετική ποιότητα.

Σπεσιαλίστας στα πέναλτι, αν και έχει χάσει τέσσερα στα 20 που έχει χτυπήσει, κάνει πολύ καλές σέντρες, που του έχουν δώσει 19 ασίστ στην Φούτμπολ Λιγκ, αλλά έχει και τέσσερα γκολ με φάουλ.
Έπαιζε στον Πιερικό στην Δ’ Εθνική και στα 22 του βρέθηκε στην Γ’ Εθνική, κάνει γεμάτη χρονιά, αλλά την επόμενη πέφτει πάνω στον ταλαντούχο τότε Κώστα Γιαννούλη.

Πανηγυρίζει άνοδο στη Φούτμπολ Λιγκ το 2007 και από τότε για έξι χρόνια είναι ο βασικός αριστερός μπακ του Πιερικού. Το 2013 μετακομίζει στον Αιγινιακό, όπου είναι για πέντε χρόνια, μέσα σε αυτά ένας υποβιβασμός και μια άνοδος, βασικό του στέλεχος.

Το soccerbase.gr έχει καταγράψει μια μια τις παρουσίες του ως τώρα και σας παρουσιάζει την καριέρα του με αριθμούς από το 2005, που παίζει στις Εθνικές κατηγορίες.

Πηγή: soccerbase.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου