Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

ΕΡΧΕΤΑΙ η webTV του αθλητισμού στην Πιερία!!!

Αυτό που έλλειπε απο την περιοχή μας, έρχεται και γίνεται κομμάτι της καθημερινότητας μας!
Η αθλητική τηλεόραση που θα κάνει την διαφορά!
Τώρα κάθε άθλημα, θα έχει το δικό του χρόνο, με την πρώτη οργανωμένη webTV στην περιοχή μας, να δίνει το δικαίωμα στους φιλάθλους και τους φίλους του ποδοσφαίρου, του μπάσκετ, του βόλει, του χάντμπολ, των μαχητικών αθλημάτων, της κολύμβησης, του κλασσικού αθλητισμού κλπ να ενημερώνουν με τα νέα των ομάδων τους, αλλά και ανθρώπων που θα προσφέρουν τις γνώσεις για την υγεία, την υγιεινή διατροφή και σωστή ανάπτυξη τη δική μας αλλά και των παιδιών μας.

Εκπομπές για τις ακαδημίες και τα τμήματα υποδομών όλων των αθλημάτων και ζωντανές συνεντεύξεις ανθρώπων και προσωπικοτήτων του αθλητισμού!

Γνωστοί αθλητές-προπονητές όλων των Sports στην περιοχή μας, θα έχουν την ευχαρίστηση σαν παραγωγοί και παρουσιαστές, να σας προσφέρουν μέσα απο τις εκπομπές τους τα νέα των συλλόγων της Πιερίας (και όχι μόνο).

Θα κάνει αίσθηση η δίωρη εκπομπή "Η ώρα των φιλάθλων" σε μια καθιερωμένη ευκαιρία που θα δίνουμε μια φορά την εβδομάδα στους απλούς φιλάθλους, να παρευρεθούν στον χώρο των συνεντεύξεων και να απευθύνουν ερωτήματα σε ποδοσφαιριστές, παράγοντες, προπονητές και γενικότερα ανθρώπους του αθλητισμού!

Το αθλητικό (και όχι μόνο) κανάλι που θα κάνει την διαφορά στον χώρο, έρχεται!
Για την Πιερία, τον αθλητισμό και τον πολιτισμό της!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου