Σάββατο 26 Μαΐου 2018

Premier Soccer Cup: Παλαίμαχοι Πιερικού-Εδεσσαϊκού σήμερα στο Βατάν!

Με το παιχνίδι απέναντι στην καλή ομάδα του Εδεσσαϊκού θα ξεκινήσει αύριο το Premier Soccer Cup για τους Παλαίμαχους του Πιερικού.θα συμμετάσχουν οι Παλαίμαχοι του Πιερικού! Το τουρνουά  θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 26-27 και 28 Μαΐου στην Κατερίνη και τα γήπεδα του Ατρομήτου Κατερίνης και του Βατανιακού και παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφού πρόκειται για μια όμορφη διοργάνωση βετεράνων ποδοσφαιριστών απο όλη την Ελλάδα!
Εκτός των Παλαιμάχων του Πιερικού, θα συμμετάσχουν οι Πόντιοι της Κοζάνης, Οι Επίλεκτοι Παλαίμαχοι Κέρκυρας, ο ΣΕΠΝ Λάρισας, οι Παλαίμαχοι του Εδεσσαϊκού, ο Αστέρας Κέρκυρας, ο Pagonia FC και οι Παλαίμαχοι Καλαμακίου!

Σε περίπτωση νίκης της ιστορικής ομάδας της Πιερίας με τον Εδεσσαϊκό (Σάββατο 6 μ.μ. Γήπεδο Βατάν), οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Πιερικού θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του αγώνα Παλαίμαχοι Καλαμακίου-Επίλεκτοι Παλαίμαχοι Κέρκυρας, σε ένα παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 12.00΄ η ώρα το μεσημέρι. Σε αντίθετη περίπτωση και άν χάσουν απο τον Εδεσσαϊκό, θα αγωνιστούν στις 10.30΄με τον ηττημένο της ίδιας αναμέτρησης.

Τέλος την Δευτέρα, εορτή του Αγίου Πνεύματος σε όλη την χώρα, θα γίνουν οι αγώνες κατάταξης και οι τελικοί στα δυο προαναφερόμενα γήπεδα της περιοχής μας.

Το πρόγραμμα των αγώνων:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου