Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Canyoning στο οικογενειακό φαράγγι της Αγ. Κόρης Ν. Πιερίας

Το καλοκαίρι πλησιάζει. Αν θέλετε να ανακαλύψετε τη μαγεία των φαραγγιών, επιλέξτε για προορισμό σας τον ΌΛΥΜΠΟ και χαρίστε σε εσάς και τα παιδιά σας, μια αξέχαστη και πρωτόγνωρη εμπειρία στις φυσικές waterland του Μυθικού Βουνού. Το φαράγγι της Αγ. Κόρης απέχει 18χιλ. τόσο από την πόλη της  Κατερίνης όσο και από την εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Αθηνών. Η πρόσβαρη του είναι εύκολη, μέσα  από καλοδιατηρημένο  εύκολο μονοπάτι. Ενδείκνυται για αρχάριους, παιδιά και οικογένειες που θέλουν να έχουν μια πρώτη επαφή με το συναρπαστικό αυτό άθλημα της διάσχισης φαραγγιών.

Το  canyoning αφορά όλες τις ηλικίες, άντρες, γυναίκες και παιδιά, συνδυάζει τέλεια το περπάτημα όντος του φαραγγιού,  σε φυσικές νεροτσουλήθρες, βουτιές,  κολύμπι και κατάβαση με σχοινί σε καταρράκτες.
Για την ασφάλεια μας χρησιμοποιούμε ειδικό εξοπλισμό  ( τον οποίο εμείς διαθέτουμε), όπως στολές κατάδυσης, κράνος , ζώνη κατάβασης, και σχοινιά κατάλληλα για αυτό το σπορ. Εσείς  θα πρέπει να έχετε μαζί σας, ένα δεύτερο ζευγάρι παπούτσια ( τα όποια θα βραχούν ), μαγιό , πετσέτα, νερό, κολατσιό. 
Για την δικής σας ασφάλεια, εμείς  διαθέτουμε έμπειρους συνοδούς.   

Για πληροφορίες ΕΟΣ Βροντούς - Υπεύθυνος canyoning B. Σίμος τηλ. 6974153858

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου