Κυριακή 13 Μαΐου 2018

ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ-Προπαιδικό: Στην κορυφή του Τουρνουά Ποδοσφαίρου Ακαδημίας ΓΑΣ Σβορώνου «Λάζαρος Ξανθόπουλος»!

Ο ΑΜΣ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΟ 10ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΑΣ ΣΒΟΡΩΝΟΥ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ
Σ΄ ένα όμορφο αθλητικό κέντρο του ΓΑΣ Σβορώνου πραγματοποιήθηκε το 10ο Πανελλήνιο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Ακαδημίας ΓΑΣ Σβορώνου «Λάζαρος Ξανθόπουλος» με άψογη οργάνωση και πλούσια συμμετοχή ποδοσφαιριστών και ομάδων, όπου για μια ακόμη φορά νίκησε το ποδόσφαιρο των μικρών ηλικιών που παρουσίασαν όλες οι ομάδες με τους λιλιπούτειους ποδοσφαιριστές τους.
Τέτοιου είδους διοργανώσεις και εκδηλώσεις προάγουν το αθλητικό πνεύμα και το «ευ αγωνίζεσθαι».

Ο ΑΜΣ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ σύσσωμος με τα τμήματα υποδομών του, τους προπονητές του, τον τεχνικό δ/ντή του και όλους τους γονείς παρευρέθησαν και απόλαυσαν συναρπαστικές αναμετρήσεις που χάρισαν πλούσιο θέαμα και όμορφα τέρματα.


Τα τμήματα υποδομών του ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΥ παρουσίασαν όμορφο θέαμα και πέτυχαν ανάλογες τιμητικές διακρίσεις και με αυτή την 1η θέση στο Προπαιδικό. Ευχαριστούμε όλους τους λιλιπούτειους ποδοσφαιριστές μας για τα ωραία συναισθήματα που μας χάρισαν καθώς η παρουσία τους ήταν υποδειγματική.
Στους ποδοσφαιριστές του ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΥ ο τεχνικός δ/ντής των Ακαδημιών και ένας γονέας προσέφεραν γευστικά σουβλάκια στους άξιους πρωταγωνιστές των γηπέδων.

Η συμμετοχή μας στο  τουρνουά ήταν μια ευχάριστη, αξέχαστη, ξεχωριστή και χαρούμενη στιγμή στην καθημερινότητά μας.  Η αποστολή του ΑΜΣ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΥ ευχαριστεί όλους τους συντελεστές της άψογης οργάνωσης του ΓΑΣ Σβορώνου, όλες τις ομάδες που συμμετείχαν και αναχώρησε με τις καλύτερες εντυπώσεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου