Δευτέρα 28 Μαΐου 2018

Α΄ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ-Φωτιά σε ουρά και κορυφή τη νέα περίοδο!

Ένα ανταγωνιστικό και ενδιαφέρον πρωτάθλημα αναμένεται να παρακολουθήσουν την επόμενη αγωνιστική περίοδος οι φίλαθλοι της ΕΠΣ Πιερίας. Όλες οι ενδείξεις και οι μέχρι τώρα κινήσεις των παραγόντων των ομάδων της περιοχής μας, καταμαρτυρούν πως το επόμενο πρωτάθλημα θα είναι άκρως ανταγωνιστικό τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά, αφού το ενδιαφέρον θα είναι μεγάλο τόσο στην κορυφή, όσο και στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα.

Οι άνθρωποι της ΑΕ Καρίτσας δήλωσαν την επιθυμία τους να επιστρέψουν στην Γ΄Εθνική και υποστηρίζουν με βεβαιότητα ότι θα το καταφέρουν αυτό, ενώ την ίδια θέληση για άνοδο επιδεικνύουν και άλλες ομάδες οι οποίες όμως δεν έχουν κάνει γνωστό το πλάνο τους για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά.
Η μετακίνηση ποδοσφαιριστών όπως του Δημήτρη Καλαμπάκα και της δυνατής αγωνιστικά παρέας του, που ξεκάθαρα "έβγαλε" φέτος τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας στην Γ΄εθνική κατηγορία σε άλλες ομάδες, ταράζει τα νερά της κατηγορίας στην κορυφή και αναμένεται με ενδιαφέρον η συνέχεια για την οριστική τους κατάληξη στους νέους τους προορισμούς, που ενισχυμένοι θα αποτελέσουν και τα δυνατά χαρτιά της φετινής περιόδου.

Απο την άλλη η διάθεση της ΕΠΣ Πιερίας να μειώσει τον αριθμό των ομάδων στην κατηγορία και να κάνει έτσι ποιο ανταγωνιστικά όλα τα πρωταθλήματα της, θα δώσει μια άγρα ομορφιά και στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα της Α΄κατηγορίας. Κι αυτό γιατί άν τελικά γίνουν οι ομάδες 14, δε θα πέσουν 3 αλλά 5 ομάδες απο την Α΄ ΕΠΣ Πιερίας και άν πέσει και κάποια απο την Γ΄εθνική θα γίνουν και παραπάνω αυτές που θα αποχαιρετήσουν την κατηγορία.
Οπότε η παραμονή συνιστά και ενίσχυση αλλά και μεγάλη προσπάθεια απο την αρχή, ώστε να αποφύγουν οι ομάδες τα χειρότερα στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου