Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

Ευχαριστήρια Δήλωση Γιάννη Κουρινιώτη

Ευχαριστώ, από τα βάθη της καρδιάς μου όσους και όσες βοήθησαν και στήριξαν την επανεκλογή μου στην Προεδρεία της ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας Πιερίας. Ευχαριστώ θερμά τα μέλη του Νέας Δημοκρατίας στην Πιερία που προσήλθαν μαζικά στις κάλπες για να αναδείξουν τις νέες Διοικήσεις στις τοπικές κομματικές οργανώσεις και την εκλογή των συνέδρων.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον συνυποψήφιο μου Χαράλαμπο Μπρουσκέλη για τον έντιμο και ωραίο αγώνα. Ευχαριστώ όλες τις υποψήφιες και όλους τους υποψήφιούς για τη συμμετοχή τους στα ψηφοδέλτιά μας, δυναμώνοντας περισσότερο τη μεγάλη Λαϊκή Φιλελεύθερη παράταξή μας.

Σ' αυτές τις εκλογές δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Κέρδισε μόνο η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ!
Υπόσχομαι πως από δω και πέρα θα δουλέψω, ως Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε., μαζί με τα νέα μέλη, ακόμη περισσότερο ώστε να πάμε πιο ψηλά τη Ν.Δ. Κατορθώσαμε όλοι μαζί, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, να πολλαπλασιάσουμε τα ενεργά μέλη του κόμματος στην Πιερία.
Υπόσχομαι ότι αυτή η ανοδική πορεία θα συνεχιστεί για να ξεμπλέξουμε από μια κυβέρνηση που δεν μας αξίζει.
Υπόσχομαι ότι θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις για να δούμε σύντομα Κυβέρνηση τη Νέα Δημοκρατία και Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Σ’ αυτό τον αγώνα δεν περισσεύει κανείς! Η Νέα Δημοκρατία μας χρειάζεται όλους!

Με εκτίμηση, 
Γιάννης Κουρινιώτης 
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. ΠΙΕΡΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου