Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

Παναγιώτης Τσιντώτας: Πανηγύρισε τον πρώτο του τίτλο ο Κατερινιώτης τερματοφύλακας!

Ο Παναγιώτης Τσιντώτας πανηγύρισε το πρώτο του πρωτάθλημα ώς τερματοφύλακας της ΑΕΚ, γράφοντας έτσι μια χρυσή σελίδα στην καριέρα του που βρίσκεται σε πορεία ανόδου στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.  Ο Κατερινιώτης τερματοφύλακας έβαλε κι αυτός με τις εμφανίσεις του το δικό του λιθαράκι στην μεγάλη επιτυχία της ομάδας του και δίκαια αισθάνεται δικαιωμένος για την σκληρή και τους κόπους της φετινής χρονιάς που τον καθιέρωσαν.
Σε παλαιότερες δηλώσεις του, είχε κάνει αναφορά για την προοπτική της κατάκτησης του τίτλου, αναφέροντας τα εξής:

«Υπάρχει ποιότητα φέτος και έχει δέσει καλά η ομάδα, θα προσαρμοστούν και οι δύο παίκτες που ήρθαν εύκολα γιατί όπως είπα υπάρχει ποιότητα, όχι μόνο μεσοεπιθετικά όμως. Τα πηγαίνει εξαιρετικά όλη η ομάδα από την αρχή φέτος και θα συνεχίσουμε έτσι, το πρωτάθλημα είναι αμφίρροπο, πρέπει να πάρουμε όλα τα παιχνίδια γιατί η κατάκτησή του είναι ο στόχος μας.

Θα είναι δύσκολο μέχρι το τέλος του, όμως πιστεύω ότι μπορούμε να είμαστε εμείς αυτοί που θα καταφέρουμε να το κατακτήσουμε. Η σκληρή δουλειά και οι συγκυρίες παίζουν πάντοτε ρόλο, όταν μου ζητήθηκε να ξεκινήσω βασικός στην ΑΕΚ προσπάθησα να είμαι έτοιμος από την πλευρά μου και νομίζω ότι πηγαίνουν όλα καλά, μακάρι να έχω την ανάλογη συνέχεια για να καταφέρω να βοηθήσω και εγώ την ομάδα μου στη συνέχεια του πρωταθλήματος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου