Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Τουρνουά αστέρων-Η ιστορία της Αναγέννησης ζωντανεύει την Δευτέρα στον Κολινδρό!

Ένα τουρνουά ποδοσφαίρου με φιλικές αναμετρήσεις βετεράνων ποδοσφαιριστών θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 4 Ιουνίου στο γήπεδο του Κολινδρού. Οικοδέσποινα η ιστορική Αναγέννηση Κολινδρού, θα φιλοξενήσει τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης και την Κοζάνη, σε μια ποδοσφαιρική γιορτή που θα ξυπνήσει μνήμες στον κόσμο της περιοχής που είδε στο παρελθόν και έζησε μεγάλες ποδοσφαιρικές στιγμές.

Τα παιχνίδια θα ξεκινήσουν στις 6 μ.μ. και με τις αποστολές των ομάδων να βρίσκονται στο γήπεδο του Κολινδρού για να φωτογραφηθούν με τους φίλους του ποδοσφαίρου, να θυμίσουν εικόνες και φιγούρες του ένδοξου παρελθόντος στους μεγαλύτερους ηλικιακά φιλάθλους και να διδάξουν ιστορία στους νεώτερους.

Απο τον Ηρακλή να θυμίσουμε πως απο την Αναγέννηση πέρασαν εκείνα τα χρόνια ο Κώστας Αϊδινίου σαν τεχνικός και ο Φώτης Γκιζέλης σαν τερματοφύλακας και θα είναι μια καλή ευκαιρία να τους ξαναδούν στο γήπεδο του Κολινδρού μετά απο χρόνια οι φίλαθλοι. Η Αναγέννηση θα έχει κοντά της τα αστέρια εκείνης της εποχής της που πρωταγωνιστούσε στο ποδόσφαιρο της βόρειας Ελλάδας με σημαντικές παρουσίες στα επαγγελματικά πρωταθλήματα.
Σύντομα θα υπάρξει νεώτερη ανακοίνωση με το πρόγραμμα του τουρνουά και την ποδοσφαιρική γιορτή που θα στηθεί το απόγευμα της Δευτέρας στο γήπεδο του Κολινδρού απο την οικοδέσποινα Αναγέννηση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου