Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

Η απόλυτη ξεφτίλα και διασυρμός του Ελληνικού ποδοσφαίρου-Ξένοι διαιτητές στον τελικό κυπέλλου Ελλάδος!

Ο διασυρμός του Ελληνικού ποδοσφαίρου, περνάει ξεκάθαρα και απο τον χώρο της διαιτησίας. Για τον οποίο ΟΛΟΙ μιλάνε, ΟΛΟΙ ενδιαφέρονται να ...καθαρίσει και ΟΛΟΙ επηρεάζουν για να κερδίζουν οι ομάδες τους! Η απόλυτη ξεφτίλα λοιπόν έρχεται με την απόφαση να σφυρίξουν ξένοι διαιτητές στον τελικό κυπέλλου Ελλάδος, και παρουσιάζοντας επι της ουσίας για μια ακόμη φορά πόσο σάπιο παραγοντικά είναι το άθλημα στη χώρα μας.
Γιατί καλούς διαιτητές έχουμε 100% κι αυτό δε μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Όταν ίσως αποκτήσουμε και καλούς παράγοντες που θα τους αφήσουν να σφυρίζουν αυτό που βλέπουν και όχι αυτό που θέλουν οι ομάδες και οι αρρωστημένοι οπαδοί τους, αλλά αυτό που θέλει ο πολυπληθείς όγκος των φιλάθλων που απέχει απο τις φαρσοκωμωδίες τους (που ονομάζουν σούπερ-φούτμπολ λίγκ και όπως αλλιώς θέλουν για να έχουμε να λέμε),τότε ίσως φανεί και μια αχτίδα φωτός στον ποδοσφαιρικό ορίζοντα αυτής της χώρας.
Μέχρι τότε ...καληνύχτα!
Μπάμπης Πεΐδης

Για το θέμα του τελικού αναφέρει ο filathlos.gr: 
"Όπως έχει διαρρεύσει από το μεσημέρι, ο πρόεδρος της ΚΕΔ Βίτορ Μέλο Περέιρα, προσανατολίζεται στο να ορίσει ξένο διαιτητή, βοηθούς διαιτητές αλλά και επιπρόσθετους για τον τελικό Κυπέλλου του Σαββάτου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ.
Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες η επιλογή αυτή έχει πλέον «κλειδώσει»!
Τόσο ο διαιτητής, όσο και οι βοηθοί διαιτητές, αλλά και οι επιπρόσθετοι του τελικού της 12ης Μαΐου, θα είναι σίγουρα ξένοι!

Οι ίδιες πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι η διαιτητική πεντάδα που θα σφυρίξει το Σάββατο θα είναι κατηγορίας elite, επιπέδου, δηλαδή, Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Βίτορ Μέλο Περέιρα έχει καταλήξει στα ονόματα και οι διαιτητές έχουν ήδη ενημερωθεί, ωστόσο οι όποιες ανακοινώσεις θα γίνουν αύριο Πέμπτη, αφού τακτοποιηθούν κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες.

Η ΚΕΔ φαίνεται να καταλήγει σε αυτή την επιλογή λόγω του τεταμένου κλίματος μεταξύ των δύο φιναλίστ, που έχουν... διαφορετικές επιθυμίες και για να κρατηθούν χαμηλοί οι τόνοι, ιδιαίτερα από την στιγμή που ο τελικός αποτελεί crash test για το ελληνικό ποδόσφαιρο απέναντι στην FIFA που θα είναι παρούσα στο ΟΑΚΑ."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου