Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ-Νίκη και σωτηρία μέσα στο γήπεδο!

Ο Αιγινιακός θέλει να πανηγυρίσει την παραμονή του στην Football League μέσα στο γήπεδο.
Ο Αιγινιακός πιστεύει στην σωτηρία του και αυτή μπορεί να έρθει ακόμη και με ήττα!
Η ομάδα της Βόρειας Πιερίας βρίσκεται αυτή τη στιγμή κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού και αν τελείωνε αυτή τη στιγμή το πρωτάθλημα θα γύριζε πάλι στην Γ’ Εθνική κατηγορία, ίσως και πιο κάτω αν δεν υπήρχε διοικητική λύση.

Βέβαια, στο τεχνικό επιτελείο πιστεύουν στην σωτηρία μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, αλλά τελικά αυτή μπορεί να προκύψει και έξω από αυτούς...

Τα σενάρια παραμονής στο ενδεχόμενο της εντός έδρας ήττας από την Παναχαϊκή είναι δύο και συγκεντρώνουν κάποιες πιθανότητες. Αρχικά τους ευνοεί θετικό αποτέλεσμα της Αναγέννησης Καρδίτσας με τον Άρη στην Θεσσαλία, αφού στην ισοβαθμία με την Σπάρτη που αγωνίζεται στην Κρήτη με τον ΟΦΗ έχουν εκείνοι το πλεονέκτημα και θα παραμείνει στην κατηγορία.

Το δεύτερο σενάριο αφορά την διαδικασία της επιτήρησης, όπου ο Αιγινιακός είναι από τις τρεις ομάδες που έχουν καταθέσει φάκελο και είναι πολύ πιθανό να γλιτώσει την δεύτερη αφαίρεση βαθμών και έτσι να βρεθεί σε θέση σωτηρίας, αφού η Σπάρτη είναι από τις ομάδες που δεν έχουν καταθέσει καν φάκελο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο τεχνικός της ομάδας, Κώστας Νικολαϊδης μίλησε στους ποδοσφαιριστές του και τους τόνισε πως το μόνο ζητούμενο για την αναμέτρηση της Κυριακής (27/5 - 17:00) με την Παναχαϊκή είναι η νίκη και πρέπει να κρατήσουν την τύχη στα χέρια τους ώστε να μην έχουν αγωνία και μετά το τέλος του πρωταθλήματος. 

Ο Έλληνας τεχνικός θα έχει στη διάθεση του τους Πολύζο και Σοφιάνη που επιστρέφουν από τιμωρία, ενώ θα λείψει ο Ανδρικόπουλος που είδε κόκκινη κάρτα την προηγούμενη αγωνιστική, στην ήττα με 5-1 από τον Εργοτέλη. Αμφίβολος για ένα ακόμη παιχνίδι είναι ο Γιαζιτζόγλου, αλλά με τις πιθανότητες να προλάβει τελικά να είναι υπέρ του. Αντίθετα ο Προσκυνητόπουλος θα μείνει εκτός και δεν θα διακινδυνεύσει, αφού δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που είχε.
Πηγή: footballleaguenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου