Σάββατο 5 Μαΐου 2018

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Ο τελικός κυπέλλου Ελλάδος με την αστυνομία να ετοιμάζεται για ...πόλεμο!

Με δύο έγγραφα προς το ΟΑΚΑ η αστυνομία η αστυνομία επισημαίνει ελλείψεις και ζητεί να γίνουν έργα και βελτιώσεις ώστε το στάδιο να καταστεί ασφαλές και έτοιμο για να φιλοξενήσει τελικό κυπέλλου ΑΕΚ – ΠΑΟΚ, που θα γίνει το Σάββατο 12/5 και θ’ αρχίσει στις 20:30.
Μεγάλες αδυναμίες εντοπίζονται, έπειτα από αυτοψία που έγινε, στις κάμερες. Η αστυνομία ζητεί να αποκατασταθούν οι βλάβες στις κάμερες που βρίσκονται στα αποδυτήρια των διαιτητών και των ομάδων, οι οποίες δεν λειτουργούν.

Επίσης ζητά να τεθούν σε λειτουργία 12 από τις 21 κάμερες που βρίσκονται στις θύρες που θα φιλοξενηθούν οι φίλαθλοι των δύο ομάδων και έχουν καταστραφεί ή έχουν υποστεί βλάβες και δεν λειτουργούν, καθώς και όσε κάμερες «βλέπουν» περιμετρικά του γηπέδου και δεν λειτουργούν.

Επεισόδια στην τάφρο
Η αστυνομία, όπως είπε και στις συσκέψεις που έγιναν ανησυχεί για τυχόν επεισόδια μεταξύ των φιλάθλων των δύο ομάδων στην τάφρο, κάτι που έχει συμβεί σε παλαιότερους τελικούς κυπέλλου.

Εκτός, λοιπόν, από τη λειτουργία των καμερών ζητεί να τοποθετηθούν σιδερένιες πόρτες εντός της τάφρου, υπό τον φόβο επεισοδίων μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων, ενώ στο ίδιο σημείο θα μπουν και συρματοπλέγματα.

Επιπλέον, η Αστυνομία ζητεί να μπουν πλέξιγκλας στις θύρες που θα φιλοξενηθούν οι 17.200 οπαδοί που θα έχει κάθε ομάδα στο πλευρό της.

Τέλος η αστυνομία ανησυχεί για την κατάσταση που θα επικρατεί την παραμονή και ανήμερα του τελικού στην περιοχή της πλατείας Ομονοίας, όπου στεγάζεται ο σύνδεσμος οπαδών του ΠΑΟΚ, ο οποίος πρόσφατα δέχθηκε επίθεση από φερόμενους οπαδούς της ΑΕΚ.
Πηγή: soccerplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου