Κυριακή 6 Μαΐου 2018

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ-Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο τα πλέιοφς ανόδου!

Κλείδωσαν οι τελικές βαθμολογίες χθές σε Β΄και Γ΄ ΕΠΣ Πιερίας με τα δυο πρωταθλήματα να ολοκληρώνονται χωρίς προβλήματα στην αυλαία τους, η οποία έπεσε μετά το τέλος της 30ης και 26ης αγωνιστικής αντίστοιχα. Η σημερινή 30η αγωνιστική στην Α΄ΕΠΣ Πιερίας, θα καθορίσει άν υπάρξει συνέχεια το επόμενο Σαββατοκύριακο, ή θα πανηγυρίσει απο σήμερα την άνοδο του στη Γ΄εθνική ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας στο Κεραμίδι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Pieriasport, το ερχόμενο Σάββατο 12 Μαΐου θα γίνουν τα πλέιοφς της Β΄κατηγορίας με τις ομάδες ΕΘΝΙΚΟΣ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑΣ-ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ και ΝΕΟΣ ΠΑΜΒΡΙΑΚΟΣ-ΠΡΟΟΔΟΣ Π. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ.

Το πλεονέκτημα της έδρας έχουν οι ομάδες που αναφέρονται πρώτες δηλαδή Εθνικός και Παμβριακός.

Αυτό σημαίνει πως ακόμη και με ισοπαλία στα πρώτα παιχνίδια, οι δυο αυτές ομάδες κερδίζουν απο το πρώτο παιχνίδι την άνοδο τους στην Α΄ΕΠΣ Πιερίας ενώ θα οδηγηθούμε σε δεύτερο, μόνο άν χάσουν απο Απόλλωνα και Πρόοδο αντίστοιχα.

Με τις ίδιες προϋποθέσεις όσον αφορά την διαδικασία, θα αγωνισθούν την Κυριακή 13 Μαΐου και οι ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο τους στην Γ΄κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας.
ΟΛΥΜΠΟΣ Α. ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ-ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ και ΔΙΑΣ Α. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ-ΜΥΤΙΚΑΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ, θα παίξουν για τις δυο θέσεις  που οδηγούν στην Β΄κατηγορία της τοπικής μας ένωσης.
Και εδώ οι γηπεδούχοι ανεβαίνουν κατηγορία ακόμη και με ισοπαλία, ενώ για να πάει η διαδικασία σε δεύτερο μάτς, θα πρέπει οι φιλοξενούμενοι να κερδίσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου