Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Δικαίωση Αιγινιακού! Η ομάδα της Πιερίας κέρδισε την παραμονή της στα χαρτιά, την θέλει και στο γήπεδο!

Μια λεπτομέρεια στον φάκελο του Αιγινιακού, στοίχισε την αδειοδότηση στην 1η φάση της επιτήρησης απο το πρωτοβάθμιο όργανο αδειοδότησης της ΕΠΟ. Οι άνθρωποι της ΠΑΕ του Αιγινίου γνώριζαν όμως αυτό δεν αντιπροσωπεύει την δουλειά που γίνεται και την συνέπεια τους επάνω στα λειτουργικά και οικονομικά θέματα του  Αιγινιακού, γι αυτό με σκληρή δουλειά και μεγαλύτερη προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια αυτή τη φορά, κατάφεραν να φτάσουν στην επιτυχία και τη δικαίωση.

Το πρωτοβάθμιο όργανο αδειοδότησης της ΕΠΟ, κοινοποίησε με e-Mail στην ΠΑΕ του Αιγινίου, την απόφαση ότι ο Αιγινιακός περνά την 2η φάση επιτήρησης και πλέον μπορεί να ατενίζει το μέλλον του στην Football League με αισιοδοξία.

Όλα αυτά την ώρα που άλλες ΠΑΕ, όπως αυτές της Σπάρτης και της Καρδίτσας, αντιμετωπίζουν πρόβλημα με κενά στον φάκελλο τους και σύντομα θα ξέρουμε την εξέλιξη στο θέμα της αδειοδότησης τους.
Το e-Mail που έφτασε στο Αιγίνιο, αναφέρει κατηγορηματικά πως η ΠΑΕ Αγινιακός πληρεί τα κριτήρια της αδειοδότησης του, αφού δεν οφείλει χρήματα σε ποδοσφαιριστές-προπονητές και προσωπικό γενικότερα (υπαλλήλους κλπ), δεν οφείλει χρήματα στην ΕΠΟ, ούτε σε κανένα φορολογικό ή ασφαλιστικό ταμείο!

Δικαιωμένος για την δουλειά που έγινε ο Διευθυντής της ΠΑΕ Αγιανιακός κ. Γιώργος Καρανικόλας, δήλωσε στο Pieriasport τα εξής:
"Θέλω να συγχαρώ τους ανθρώπους του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της ΠΑΕ, την γραμματέα της Πόπη Κοντοπούλου, τον έφορο Κωνσταντίνο Καρακασίδη, τον λογιστή Αντώνη Μανωλόπουλο, και τον ορκωτό λογιστή Γεώργιο Νίκου απο την Αθήνα, για την άψογη εργασία και έργο που επιτέλεσαν στην όλη διαδικασία, παρουσιάζοντας έναν ολοκληρωμένο και απο κάθε πλευρά ενημερωμένο με αποτέλεσμα να είμαστε σήμερα όλοι χαρούμενοι αφού ο Αιγινιακός μπορεί να συνεχίσει χωρίς προβλήματα να γράφει την λαμπρή του ιστορία στον χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου!

Καταφέραμε όλοι μαζί να μην κινδυνεύει η ομάδα να της αφαιρεθούν βαθμοί ή να χάσει την κατηγορία απο διαδικαστικά, εξωγηπεδικά θέματα και πλέον η προσοχή όλων μας (και ιδιαίτερα των προπονητών και των ποδοσφαιριστών μας) εστιάζεται στο παιχνίδι της Κυριακής με την Παναχαϊκή.

Η νίκη με την ιστορική ομάδα της Πάτρας, θα μας εξασφαλίσει μαθηματικά και την κατηγορία. Γι αυτό και καλούμε τον κόσμο της Πιερίας να γεμίσει το γήπεδο την Κυριακή, να ενισχύσει με την παρουσία του τους ποδοσφαιριστές μας και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί της παραμονή στην Football League!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου