Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

Δήμος Κατερίνης: Σε εξέλιξη εργασίες ασφαλτόστρωσης

Με εκτεταμένες ασφαλτοστρώσεις στην Τοπική Κοινότητα Παραλίας και πιο συγκεκριμένα στις οδούς: Παύλου Μελά, Λεωφ. Στρατού κ.ο.κ. συνεχίστηκαν από συνεργεία της αντιδημαρχίας τεχνικών έργων του Δήμου Κατερίνης, οι παρεμβάσεις αποκατάστασης των ζημιών, που προκλήθηκαν από τις πλημμύρες του περασμένου Νοεμβρίου.
Παράλληλα, με ικανοποιητικούς ρυθμούς και σύμφωνα με το πρόγραμμα της Τεχν. Υπηρεσίας του Δήμου Κατερίνης εξελίσσονται οι εργασίες, που αφορούν συντηρήσεις, ενισχύσεις ή αντικαταστάσεις ασφαλτικού τάπητα του οδικού δικτύου, στο σύνολο του Δήμου.

Ειδικότερα, αντικείμενο των εργασιών είναι η βελτίωση της βατότητας τμημάτων του οδικού δικτύου της πόλης και πιο συγκεκριμένα η ασφαλτόστρωση υφιστάμενων δρόμων, των οποίων το οδόστρωμα υπέστη φθορές, ριγματώσεις, λακκούβες κ.λ.π.

 Στο πλαίσιο αυτό, στη διάρκεια της εβδομάδας, οι παρεμβάσεις επικεντρώθηκαν στις δημοτικές κοινότητες Καλλιθέας και Περίστασης αντίστοιχα, στην τοπική κοινότητα Τριλόφου, καθώς και  στην πόλη της Κατερίνης.


«Οι εργασίες βελτιώνουν την οδική ασφάλεια και συμβάλλουν στην απρόσκοπτη κυκλοφορία οχημάτων και πεζών. Γενικότερα, ο Δήμος Κατερίνης μεριμνώντας για την καλύτερη δυνατή κατάσταση του οδοστρώματος, προχωρά με εντατικούς ρυθμούς στην συντήρηση του οδικού δικτύου στο Δήμο μας» επισημαίνει σε δήλωσή του, ο αντιδήμαρχος τεχνικών έργων Δημήτρης Ντούρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου