Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

Πήγε στα πέναλτι αλλά έπεσαν επάνω στον Νίκο Τζήμα! (βίντεο)

Στα πέναλτι παίχτηκε η πρόκριση για την επόμενη φάση των προημιτελικών του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδος. Η ομάδα της Ιτέας φιλοξένησε τη Νίκη Βόλου, στην οποία αγωνίζονται 4 ποδοσφαιριστές απο την Πιερία. Οι Νίκος Τζήμας (ο παλαιότερος εκεί), Στέφανος Κραγιόπουλος που μετακόμισε απο τον συμπολίτη Ολυμπιακό και τα αδέρφια Χρήστος και Αλέξανδρος Καρτσαμπάς! Για κακή τύχη του Αστέρα λοιπόν, μετά το ισόπαλο στον κανονικό αγώνα και την παράταση 2-2, το παιχνίδι οδηγήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι.
Η ικανότητα του τερματοφύλακα απο την Πιερία φάνηκε στην πρώτη εκτέλεση των γηπεδούχων. Ο Τζήμας απέκρουσε το πρώτο πέναλτι δίνοντας ψυχολογία στους συμπαίκτες του και ...κόβοντας τα πόδια των αντιπάλων τους, που στον φόβο της νέας απόκρουσης αστόχησαν σε 2 ακόμη εκτελέσεις και έτσι έχασαν το εισιτήριο της πρόκρισης το οποίο πήρε η ομάδα της Ν. Ιωνίας του Βόλου!

Δείτε το πέναλτι που έβγαλε ο Κατερινιώτης τερματοφύλακας και το τελευταίο που έφυγε άουτ δίνοντας την πρόκριση στην Νίκη Βόλου, ενώ στο επόμενο βίντεο, φαίνεται η ικανότητα του Νίκου Τζήμα στις αποκρούσεις απο τα 11 βήματα:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου