Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

Μπάμπης Πεΐδης: Η νέα μου προσπάθεια στο κέντρο της πόλης!

Το Pieriasport ήταν και παραμένει η μεγάλη μου αγάπη. Ένα απόλυτα δικό μου κομμάτι που βγήκε απο εμένα, καλλιεργήθηκε και έφτασε σήμερα σε σημείο να είναι αναγνωρίσιμο, κερδίζοντας την εκτίμηση και τα θετικά σχόλια των χιλιάδων αναγνωστών του σε όλο τον κόσμο.
Γι αυτό και δε σταματάμε αλλά συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατά να προσφέρουμε την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για την Πιερία και τους ανθρώπους της, με στοχευμένες αναρτήσεις για θέματα που απασχολούν και τις υπόλοιπες περιοχές της χώρας μας.

Πρώτα όμως η Πιερία, ο αθλητισμός της, ο πολιτισμός και η καθημερινότητα των ανθρώπων της σε όλη τη γή. Όπου και να ζούν, όπου και να δραστηριοποιούνται κοινωνικά ή επαγγελματικά.
Αυτά είναι σε πρώτη γραμμή, αυτά ενδιαφέρουν την ιστοσελίδα της Πιερίας και αυτά θα συνεχίσουμε να προβάλλουμε.


Προσωπικά θα ήθελα να ενημερώσω τους φίλους και γνωστούς μου, ότι απο χθές Πέμπτη 10 Μαΐου, κάνω μια νέα προσπάθεια η οποία έχει διαφορετικό αντικείμενο και στόχο. Δημιούργησα σε συνεργασία με έναν ακόμη άνθρωπο έναν όμορφο χώρο στην πανέμορφη πλατεία Δημοκρατίας (Ευκαρπίδη), μπροστά στη νέα στάση των αστικών, για να πιείτε τον καφέ σας, την μπύρα σας, το ποτάκι σας, για το κρύο σαντουϊτσάκι, το γλυκό ή το παγωτό σας, τη γρανίτα ή το ντόνατς, τα "ωτία" και το πεϊνιρλί σας.
Ένας διαφορετικός και όμορφος χώρος που θα λειτουργεί απο τις 6 π.μ. (το πρωί) και μέχρι τις 12.30 με 1.οο΄το βράδυ. Ένας χώρος φτιαγμένος με έπιπλα απο ακατέργαστο-φυσικό ξύλο, απλός, καθαρός και περιποιημένος στο κέντρο της πόλης! Σύντομα και με την άδεια του δήμου της πόλης μας, θα έχουμε και τα τραπεζοκαθίσματα μας μπροστά στην φάτσα του καταστήματος, με τα λουλούδια, τις ομπρέλες και όλα τα απαραίτητα στοιχεία που θα ομορφύνουν περισσότερο τον χώρο μας.


Σας ευχαριστώ πολύ που με στηρίζεται όλα αυτά τα χρόνια και έχετε κάνει το Pieriasport μια απο τις δυνατότερες σε επισκεψιμότητα και αναγνωρισιμότητα ιστοσελίδα της περιοχής μας και σας περιμένω στο νέα μου χώρο, για να απολαύσετε τα προϊόντα μας τα οποία είναι απο αγνά υλικά (παγωτό-γλυκό ΔΩΔΩΝΗ, χειροποίητα αρτοσκευάσματα κλπ) και σερβίρονται με σεβασμό και αγάπη στους επισκέπτες μας!

"ΣΤΑΣΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗ"!
Στάση ζωής και προοπτικής!
Μπάμπης Πεΐδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου