Τρίτη 22 Μαΐου 2018

Θέλει να κρατήσει τον Γιάννη Μυστακίδη!

Οι πράσινοι κρατούν ζεστό τον 24χρονο επιθετικό, αν δεν θελήσει ο ΠΑΟΚ να τον διατηρήσει στο δυναμικό του. Πολλά θα εξαρτηθούν βέβαια από το τι θα ισχύσει με τον περιορισμό των μεταγραφών. Ο Παναθηναϊκός θέλει να κρατήσει εκτός από τον Εργκους Κάτσε και τον Γιάννη Μυστακίδη.
Οι Δώνης, Νταμπίζας εκτιμούν τον ταλαντούχο επιθετικό και ήδη φέρεται ο τεχνικός διευθυντής να τον έχει ενημερώσει πως αν δεν επιθυμεί ο ΠΑΟΚ την παραμονή του, τότε το τριφύλλι έχει τη διάθεση να τον αποκτήσει εκ νέου με τη μορφή δανεισμού.

Ή ακόμα κι ελεύθερο αν δεν υπολογίζεται από τους Θεσσαλονικείς. Το δεύτερο σενάριο, βέβαια μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο. Να τον αγοράσει ο Παναθηναϊκός πάλι, θεωρείται απίθανο, διότι δεν υπάρχει η δυνατότητα. Σε κάθε περίπτωση φυσικά για να γίνει οποιαδήποτε κίνηση,  θα πρέπει να ξεκαθαρίσει τι θα ισχύσει με τον περιορισμό των μεταγραφών (θα είναι γνωστό την Παρασκευή).

Ο Μυστακίδης γεννήθηκε στις 7/12/94 (κλείνει δηλαδή τον ερχόμενο Δεκέμβριο τα 24 χρόνια) και δεν είναι ξεκάθαρο πόσους παίκτες άνω των 23 θα μπορεί ν’ αποκτήσει ο Παναθηναϊκός. Θα πρέπει να διευκρινιστεί παράλληλα κι έως πότε θα πρέπει να έχουν γεννηθεί. Αν επιτραπεί μόνο μία κίνηση άνω των 23 ετών κι αυτή Έλληνα (ξένος δεν είναι βέβαιο ότι μπορεί να έρθει, αφού φέρεται να υπάρχει απαγόρευση μεταγραφών από τη FIFA) δεδομένα οι Νταμπίζας, Δώνης θα ήθελαν στην επίθεση έναν έμπειρο παίκτη και δεν αποκλείεται να προτιμήσουν να καλυφθεί η θέση από τον Μυστακίδη. Αν, όπως αναφέραμε, είναι εφικτό.
Πηγή: to10.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου