Τρίτη 8 Μαΐου 2018

ΓΑΣΠ “ΠΑΝΘΗΡΕΣ”-Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα με θέμα «το μπάσκετ και οι διαφορετικές οπτικές του αθλήματος» (φωτο)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η χθεσινή ημερίδα με θέμα «το μπάσκετ και οι διαφορετικές οπτικές του αθλήματος» η οποία πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό συνεδριακό κέντρο Κατερίνης με πρωτοβουλία του νέου αθλητικού συλλόγου καλαθοσφαίρισης ΓΑΣΠ “ΠΑΝΘΗΡΕΣ”.
Γονείς και παιδιά άκουσαν τον πετυχημένο προπονητή του Άρη, κ. Βαγγέλη Αγγέλου καθώς και το ειδικό παθολόγο με εξειδίκευση στο μεταβολισμό, κ. Ιωάννη Χαριζάνη να μιλούν και να αναλύουν νέα δεδομένα στο χώρο της καλαθοσφαίρισης που μέχρι πρότινος δεν ήταν γνωστά αλλά παίζουν όμως πολύ σημαντικό ρόλο στη διατροφή, στην ψυχοσύνθεση, στην απόδοση, στην υγεία, στη καριέρα και γενικότερα στην πορεία ενός αθλητή.

Το μπάσκετ αλλάζει και αυτό είναι κάτι που αντιλαμβάνεται από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας της, η ομάδα των «ΠΑΝΘΗΡΩΝ».

Πάνω σ’ αυτή τη φιλοσοφία προσπαθεί και επιθυμεί ο συγκεκριμένος σύλλογος να χτίσει κάτι νέο, κάτι επαγγελματικό στη πόλη της Κατερίνης που τόσο πολύ έχει ανάγκη.

Οι δραστηριότητες ενημέρωσης των «ΠΑΝΘΗΡΩΝ» θα κινηθούν σ’ αυτό το αυστηρά επαγγελματικά πλαίσιο με σκοπό την εξέλιξη του αθλήματος στην πόλη και την ανάδειξη ταλέντων και ικανών αθλητών.

Ο υπεύθυνος της ακαδημίας, κ. Δάμης Χρυσίδης εμφανώς ικανοποιημένος και περήφανος για την υλοποίηση τέτοιων εκδηλώσεων στην πόλη της Κατερίνης μίλησε για ακόμα μία φορά για όραμα και μεράκι που υπάρχει στην ακαδημία της οποίας ηγείται και δεσμεύτηκε απέναντι σε γονείς και παιδιά ότι με όλες τις δυνάμεις τους οι «ΠΑΝΘΗΡΕΣ» θα ξανακάνουν την Κατερίνη μια γειτονιά στην οποία όλοι θα κρατούν πάλι μια μπάλα στα χέρια γιατί το μπάσκετ είναι ένα παιχνίδι που δημιουργεί υπέροχα συναισθήματα, πόσο μάλλον όταν πρόκειται και για παιδιά.

Με βασικό του σύνθημα “οι «ΠΑΝΘΗΡΕΣ» κάνουν άνω κάτω την πόλη με το ταλέντο τους” κάλεσε όλους τους μικρούς φίλους να έρθουν κοντά στην νέα ομάδα και να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους.

Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει μέσα από την καρδιά του όλους τους υποστηρικτές της εκδήλωσης οι οποίοι όπως είπε, διέπονται από δημιουργική διάθεση και αγάπη για τον αθλητισμό της πόλης.

Ανάδειξε το ταλέντο σου και γίνε μέλος της "PANTHERS" τώρα:
https://goo.gl/eqDzME

Δείτε περισσότερα:
www.panthersclub.gr

Ακολουθήστε τους "Panthers" στο instagram: www.instagram.com/panthers_katerini







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου