Τρίτη 22 Μαΐου 2018

Ε.Λ.Π.ΠΙ.: Τα καλύτερα μέρη για ποδηλασία στην Πιερία!

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΠΙΕΡΙΑΣ
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2018
Πολλοί φίλοι ποδηλάτες μας ρωτάνε, να τους πούμε τα S.O.S,  δλδ τα καλύτερα σημεία-μέρη, που μπορεί να επισκεφθεί κάποιος με ποδήλατο. Ειλικρινά αυτό είναι αδύνατο αφού τα ομορφότερα και καλύτερα μέρη στην Πιερία είναι κυριολεκτικά …αμέτρητα !

 Από πού να αρχίσεις …από τις ατελείωτες ακρογιαλιές το καλοκαίρι και να τελειώσεις τον χειμώνα σε κάποια βουνοκορφή  …ή να ακολουθήσεις κάποια διαδρομή με πολιτιστικό αρχαιολογικό ενδιαφέρον στα χνάρια των  Μακεδόνων στρατιωτών του Μ. Αλεξάνδρου? Θέλεις ησυχία για μια χαλαρή βολτούλα ή κάποιο EXTREME δασικό μονοπάτι για σκληροπυρηνική προπόνηση ΜΤΒ & DH ?


Υπάρχουν ακόμα αρκετές  προτάσεις ανάλογα με την εποχή και τα ενδιαφέροντα του καθενός για ποδηλασία την άνοιξη στα ανθισμένα περιβόλια του νομού, για καλοκαιρινή ιαματική ποδήλασια στα λασπόλουτρα των Αλυκών , για προσκυνηματική-θρησκευτική ποδηλασία στα δεκάδες ιστορικά μοναστήρια ,  για χειμερινές καταβάσεις με ποδήλατο στο χ.κ .ΕΛΑΤΟΧΩΡΙΟΥ   &&& ….

Οι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΠΙΕΡΙΑΣ συνεχίζουν τις ποδηλατικές διαδρομές τους όλο το χρόνο με απόλυτη ασφάλεια περισσότερο από 25 ΧΡΟΝΙΑ!

*Αυτό το Σαββατοκύριακο 26/27-5 με αφορμή την πρόσκληση των οινοπαραγωγών βορείου Ελλάδος επισκεπτόμαστε οινοποιεία της Πιερίας. (Κατόπιν ΣΥΝΕΝΟΉΣΕΩΣ ΠΑΝΤΑ) «Αξίζει να σημειωθεί πως τις "ανοιχτές πόρτες" των οινοποιείων των Δρόμων του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος, περνούν πάνω από 10.000 επισκέπτες το συγκεκριμένο διήμερο, ενώ πέρυσι ο αριθμός των επισκεπτών ξεπέρασε τις 11.500.»  http://www.winesofnorthgreece.gr/…/%CE%BD%CE…/details/19/864

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΛΙΩΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου