Σάββατο 5 Μαΐου 2018

«Σας έχω εμπιστοσύνη»!

Το μήνυμα που έστειλε ο Κώστας Νικολαΐδης στους ποδοσφαιριστές τού Αιγινιακού για το ματς με τον ΑΟ Χανιά Κισσαμικό - δεν θα ρισκάρει με Γιαζιτζόγλου
Υψηλότατο βαθμό δυσκολίας θεωρεί ότι έχει το προσεχές παιχνίδι με τον ΑΟ Χανιά Κισσαμικό (6/5, 17:00, «Γ. Παραλυκίδης») ο τεχνικός τού Αιγινιακού Κώστας Νικολαΐδης.

«Περιττό να σας πω πόσο σημαντικό είναι βαθμολογικά το ερχόμενο ματς. Πρέπει όμως να επισημάνω ότι ο αντίπαλος μας είναι από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Βγάζει ενέργεια, δύναμη, διάθεση στο χορτάρι και αν θέλουμε να έχουμε τύχη θα πρέπει να είμαστε 200% συγκεντρωμένοι» υπογράμμισε στην ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές ο προπονητής προσθέτοντας πως «είμαι σίγουρος ότι θα γίνει η καλύτερη δυνατή προσπάθεια από μέρους σας.
Δεν φτάνει όμως η ομάδα να βγάλει ενέργεια. Πρέπει να παίξουμε και με μυαλό, να βγάλουμε και άλλα στοιχεία. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι απόλυτα, πιστεύω ότι θα κερδίσουμε. Σας έχω εμπιστοσύνη».

Ενεση ο Γιαζιτζόγλου
Για το κρίσιμο εντός έδρας ματς με τον ΑΟ Χανιά Κισσαμικό ο Νικολαΐδης δεν υπολογίζει τους Θωμά Παπαδόπουλο και Παντελή Αντωνιάδη που χάνουν τη σεζόν, λόγω τραυματισμού, ενώ θεωρείται αμφίβολος ο Γιώτης Γιαζιτζόγλου. Ο έμπειρος αριστερός μπακ έχει πρόβλημα στο δικέφαλο, χρειάστηκε να κάνει ένεση την Τετάρτη 2/5 και σε πρώτη φάση τα πλάνα καστρώνονται χωρίς εκείνον.
Πηγή: footballleaguenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου