Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

Άρης Κοκκινοπλιτών – Αετός Καταλωνίων 2 – 2 Γκολ και θέαμα στο Β΄ΔΑΚ!

Ισόπαλο με σκορ 2-2 έληξε το παιχνίδι που διεξήχθη στο Β΄ Δ.Α.Κ. μεταξύ του Άρη Κοκκινοπλιτών και του Αετού Καταλωνίων στο φινάλε του πρωταθλήματος της Α΄ ερασιτεχνικής κατηγορίας.  Έτσι οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους για τη σεζόν, με τον Αετό να τερματίζει στην 9η θέση της κατάταξης με 37 βαθμούς (ισόβαθμος με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου) και τον Άρη στην 11η με 36β. Ο Αετός του Χρήστου Παπαγιάννη μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και απείλησε στο 12΄ όταν ο Σκούφας έπαιξε το ένα δύο με τον Δ. Λάζο, αυτός έκανε τη σέντρα από δεξιά, όμως το πλασέ στην κίνηση από τον Δημητρίου έφυγε λίγο άουτ.
Στο 18΄ σε γρήγορη αντεπίθεση και ωραίο συνδυασμό των Σκούφα – Δ. Λάζου και Δημητρίου, ο τελευταίος έβγαλε σε θέση βολής τον Διονύση Σκούφα ο οποίος με όμορφο πλασέ άνοιξε το σκορ για τον Αετό 0-1.

Στο 24΄ σε γέμισμα του Ηλιάδη από δεξιά και σουτ του Κυπαρίσση με διπλή προσπάθεια μέσα  στην περιοχή, η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία του Κουκουστρίκα άουτ.


Στο 44΄ οι Κοκκινοπλίτες του Γιώργου Σκέντου ισοφάρισαν σε 1-1. Μετά το καλοζυγισμένο κόρνερ του Στ. Σκέντου η καρφωτή κεφαλιά του Αλέξανδρου Κυπαρίσση κατέληξε στα δίχτυα του Κουκουστρίκα.

Στο 53΄ πλασέ του Βελώνη εντός περιοχής, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και πέρασε κόρνερ.

Στο 64΄ παράλληλη σέντρα του Δ. Λάζου από δεξιά, ο Σκούφας στο δεύτερο δοκάρι με κοντινό πλασέ δεν βρήκε δίχτυα.

Στο 67΄ ο Σκούφας έξω από την περιοχή εκτέλεσε φάουλ γέμισμα και ο αφύλακτος Γιάννης Καραγκούνης με κεφαλιά έγραψε το 1-2.  Στη φάση αυτή, οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν στον πρώτο βοηθό για οφ σάϊντ του σκόρερ, με αποτέλεσμα να δεχθεί την δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Κυλώνης και να αποβληθεί, αφήνοντας την ομάδα του με παίκτη λιγότερο στο τελευταίο εικοσάλεπτο συν τις καθυστερήσεις.

Στο 83΄ έξοχο διαγώνιο σουτ πλασέ του Σκούφα από καλή θέση, ο Τσιαμπέρας απέκρουσε σε κόρνερ.

Στο 85΄ σουτ φάουλ του Παπαδόπουλου, ο Κουκουστρίκας παραχώρησε κόρνερ.

Στο 86΄ ο Χρήστος Βελώνης από την άσπρη βούλα διαμόρφωσε το τελικό 2-2. Το πέναλτι το κέρδισε ο Εντιαγιέ σε ανατροπή του στη μικρή περιοχή και πλάγια από τους αμυντικούς του Αετού.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ.  Γεώργιος Ασλανίδης με βοηθούς τους κ.κ.  Μαυρογιώργη και Θεοδώρου.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΑΡΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΠΛΙΤΩΝ (Γιώργος Σκέντος): Τσιαμπέρας, Κατσαντώνης, Κυλώνης, Λάλλας, Βελώνης, Τσιμήτρης, Ρούντος, Στ. Σκέντος, Κυπαρίσσης (61΄ Παπαδόπουλος), Παπαστεργίου (80΄ Ραφαηλίδης), Ηλιάδης (46΄ Εντιαγιέ).

ΑΕΤΟΣ ΚΑΤΑΛΩΝΙΩΝ (Χρήστος Παπαγιάννης): Κουκουστρίκας, Χαντζαρίδης, Καραγκούνης, Φωτόπουλος, Σαρηγιαννίδης (46΄ Κουτσιαρής), Ιωάννου, Λυκόπουλος (60΄ Ντόντης), Τσιντώτας (80΄ Θ. Λάζος), Σκούφας, Δημητρίου, Δ. Λάζος (65΄ Τσιούπρος).
Γρηγόρης Τσαπράνης
Πηγή: pamespor.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου