Κυριακή 13 Μαΐου 2018

Τρίκαλα-Αιγινιακός 1-0 Κρίμα! Στο 82΄δέχτηκε το γκολ η ομάδα της Πιερίας

Ο Δημήτρης Σιαλμάς... ξύπνησε τον ΑΟ Τρίκαλα και οι Θεσσαλοί με δικό του γκολ νίκησαν 1-0 τον Αιγινιακό. Ο πρώτος μεγάλος άτυχος της φετινής σεζόν στα Τρίκαλα δεν ήταν άλλος από τον Δημήτρη Σιαλμά. Ο έμπειρος επιθετικός στο ματς Κυπέλλου με τη Σπάρτη πριν από επτά και πλέον μήνες είχε σημειώσει ένα από τα ωραιότερα φετινά τέρματα, αλλά λίγα λεπτά μετά είχε υποστεί ρήξη χιαστών.
Την προηγούμενη εβδομάδα επανεμφανίστηκε υγιής και την Κυριακή (13/05) χρειάστηκε οκτώ λεπτά για να «λυτρώσει» τον ΑΟΤ απέναντι στον Αιγινιακό (1-0).

Το ματς στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων έγινε παρουσία λίγων οπαδών. Θέαμα δεν υπήρχε, οι καλές στιγμές ήταν ελάχιστες και ο ΑΟΤ παρά την πίεση που ασκούσε, δεν έδειχνε ικανός να φτάσει στο πολυπόθητο γκολ. Από την άλλη πλευρά η ομάδα της βόρειας Πιερίας προσπαθούσε να απειλήσει στις αντεπιθέσεις και έδειχνε ότι της αρκούσε ο πόντος.

Ωστόσο, η είσοδος στο 74' του Σιαλμά ήταν αυτή που άλλαξε τη μοίρα του αγώνα, με τον επιθετικό της θεσσαλικής ομάδας να βρίσκει δίχτυα στο 82' και να οδηγεί τον ΑΟΤ στο δεύτερο διαδοχικό εντός έδρας τρίποντο.

Διαιτητής: Μακρυπόδης (Αχαΐας)
Βοηθοί: Μεσσήνης, Κακαφώνης (Αχαΐας)

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Θωμάς Γράφας): Γιδόπουλος, Πάνος, Χιντζίδης, Βέρτζος, Μάκος, Γκόλιας, Τσιάρας, Τόμιτς (61' Μιλοσάβλιεβ), Σαχινίδης (80' Ζγκούρη), Γιαννιτσάνης, Τσίπρας (74' Σιαλμάς).

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος, Προσκυνητόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Βλάχος, Πετρούσης (87' Πέριτς), Πολύζος, Ανδρικόπουλος, Σοφιάνης, Ζούρκος, Φουρτζίου (72' Τοπαλίδης).
Πηγή: footballleaguenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου